A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Őrült brit a Chachában - nyereményjegyek a partyra

Vágólapra másolva!
A Chachacha jóvoltából ismét partyzhatunk a brit elektronikus zenei élet egyik legextravagánsabb dj-jének, John B-nek örömködésére. Játssz velünk, és nyerj jegyet a pénteki bulira!
Vágólapra másolva!

Nemcsak a drum and bass fanatikusoknak nyújt remek partyzási lehetőséget a Csacsa pénteki menüje. A műfaji kategóriák felett mozgó John B a bpm spektrum elég széles skáláján alkot ahhoz, hogy egyszerű d'n'b dj-nek lehessen titulálni. Dj-producerként az electro, a trance, sőt a punk rock elemeit is belegyúrja zenéjébe, mindezt a nyolcvanas évek szintipopjával és liqiud funkjával vegyítve.

A kifestett, felturbózott hajkoronával, jelmezekben fellépő brit karrierje akkor pörgött fel, amikor Goldie Metalheadzéhez szerződött. Az Up All Night című számához hasonló sikereinek köszönhetően gyorsan a flyerek headlinerei között találta magát, és azóta meg sem állt: sorra alapította saját labeljeit (Beta Recordings, Tangent, Chihuahua, Nu_Electro) fellépései során beutazta az egész bolygót. Évente átlagosan 120 partyn zenél klubokban és fesztiválokon, tehát körülbelül háromnaponta táncoltat tömegeket.

Sikereiben nagy szerepe van a közönséggel kialakított szoros kapcsolatnak. Fellépései közben videózza a partyzókat, akik szintén fotózzák ők; dús dekoltázsokat dedikál; üvöltve, őrjöngve szórakozik együtt a zenéjére sikongatókkal.

Ez még mind semmi, hiszen sok dj-ről elmondhatjuk ugyanezt, John B azonban egyike azoknak a művészeknek, akik felismerték és hatásosan használják is az internet marketingerejét. Nemcsak feldobott néhány számot a Myspace-re, hanem valódi kis online birodalmat épített ki, amelynek elemei a honlapján keresztül, és külön is elérhetők. Temérdek fotót publikál, blogol, podcastokat gyárt, a Youtube-on saját csatornán, a John B TV-n saját videós oldalon teszi elérhetővé a partykon általa és mások által rögzített anyagokat. Az izmos online marketingnek meg is van a hatása, Myspace oldalát eddig majdnem másfél milliószor töltötték be és 73 ezer ismerőse van.

A különc pénteki látogatásán Superman és Palotai is fellép.

Nyereményjáték

Lezárult a Chachacha és a Party.[origo].hu közös játéka, a pénteki partyra szóló párosbelépőt Hamar Tamás nyerte. Kérdésünk ez volt: Hány helyen üzemel Chachacha Budapesten? Természetesen két helyen, a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Margitszigeten. A nyertessel e-mailben közöljük a buliba bejutás menetét.

Forrás: [origo]
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!