A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Csütörtök este először találkozott egymással a pályán Michael Jordan, minden idők legjobb kosárlabdázója és az utódjának kikiáltott Vince Carter. Az Air Canada Centerben játszott bemutató mérkőzésen a Toronto Raptors 113-96-ra legyőzte a Washington Wizards együttesét, s a 24 éves Carter is jobbnak bizonyult a 39. évében járó Jordannél: 31 pontot szerzett az "öreg" 22-jével szemben.

Jordan ígéri, lesz ez még jobb
is

"Vince azt játszotta, amit kell, tiszta, kemény küzdelem volt. A mai meccs megmutatta, miért számít a Raptors a bajnoki cím egyik esélyesének, mi pedig miért vagyunk olyan csapat, amilyen. De ígérem, hogy nem fogunk így játszani az egész szezonban" - mondta Jordan.

A Wizardsnak már csak egy bemutató meccse van hátra, és kedden megkezdődik az NBA alapszakasza. Jordanék helyi idő szerint este fél nyolckor a New York-i Madison Square Gardenben a Knicks vendégeként lépnek pályára. Spike Lee filmrendező árverésre bocsátotta a pályaszéli ülése melletti széket, ahová 1600 dollárért vett jegyet. Jelenleg már 101 ezer dollárt kínálnak az ülőhelyért... A befolyó összeget Lee a New York-i tűzoltók özvegyeinek javára ajánlja fel.

Ch. Gáll András

Korábban:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!