Tudták, hogy egy szuper játékos fogja várni a beadásokat

Vágólapra másolva!
A kihagyott helyzetekkel és több játékos rossz teljesítményével magyarázta a svéd kapitány, hogy miért nem sikerült a pontszerzés Ukrajna ellen.
Vágólapra másolva!

"Nagyon nehéz lesz innen felállnunk. A csoportban csak három meccset játszol, és ezeken kell annyi pontot összegyűjtened, amennyit tudsz. Most elég nagy a csalódottság, de ha a saját focinkat játsszuk, akkor semmi sem lehetetlen" - nyilatkozta az ukránok elleni vereség után a Sebastian Larsson, a svéd válogatott Sunderlandben játszó középpályása.

A svéd edző, Erik Hamren szerint csapatának többet kellett volna tennie a meccs uralásáért, és a helyzetekkel is pazarlóan bánt. "Tudtuk, hogyan fognak játszani, a mi focinkkal volt a baj. Mind a tizenegy játékosnak jó teljesítményt kellett volna nyújtania a győzelemhez, de nálunk csak öt-hat ilyen volt az első félidőben" - mondta Hamren.

"Tudtuk, hogy a beadások érkezni fognak - és egy szuper játékos fogja őket várni. De sem technikailag, sem taktikailag nem tudtuk ezeket megakadályozni. A végén pedig be kellett volna lőni a nagy helyzeteinket" - tette hozzá Hamren.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!