A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Megkéseltek egy civil rendőrt Eb-meccsnézés közben

Fan Zone: France v Iceland - Quarter Final: UEFA Euro 2016 FRANCE EURO News General News July 4 2016 4th July 2016 Quarter Final UEFA Euro 2016 FAN ZONE People Sports Soccer Match Euro 2016
Riot police secure the Fan Zone while people were watching FRANCE-ICELAND match on a giant screen in Paris on July 03, 2016. (Photo by Geoffroy Van der Hasselt/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Egy angol rendőr a vakációján Párizsban egy bárban nézte a Franciaország-Izland Eb-negyeddöntőt a feleségével, amikor egy férfi megtámadta őket.
Vágólapra másolva!

Az Ibtimes szerint este 11.30-kor történt az eset, amikor arra lettek figyelmesek a bárban, hogy a 25 éves angol rendőr felesége sikoltozik, miután a férjét hasba szúrta egy francia férfi. A szemtanúk szerint kisebb szóváltás előzte meg az esetet, majd a férfi miután szúrt, egyszerűen továbbsétált.

Képünk illusztráció - Párizsban készült a Franciaország-Izland meccs alatt egy szurkolói zónában Forrás: NurPhoto/Geoffroy Van der Hasselt/NurPhoto/Geoffroy Van Der Hasselt

Egy francia, szintén civilben lévő rendőr hallotta, hogy a bárból azt kiabálják, hogy “megöltek valakit”, ekkor szolgálatba helyezte magát, és a szomszéd szórakozóhelyen találta meg a késelőt, akit azonnal le is tartóztatott. Nem messze a tett színhelyétől egy kukában találtak két véres kést is.

Az angol rendőrt kórházban ápolják, állapota súlyos, de nem életveszélyes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!