Másfél éve nem történt olyan a belgák világsztárjával, mint a finnek elleni Eb-meccsen

Finnország - Belgium, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, B csoport, Kresztovszkij Stadion, Szentpétervár, 2021.06.21.
SAINT PETERSBURG, RUSSIA - JUNE 21: Eden Hazard of Belgium runs with the ball during the UEFA Euro 2020 Championship Group B match between Finland and Belgium at Saint Petersburg Stadium on June 21, 2021 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Lars Baron/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Eden Hazard, a belga labdarúgó-válogatott játékosa 2019. november 23. után játszott végig ismét egy mérkőzést az elejétől a végéig.
Vágólapra másolva!

A belgák világklasszis futballistája 2019 nyarán nagy reményekkel érkezett meg a Real Madrid csapatába, de sérülései miatt egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az elmúlt két idényben szinte alig volt játékban.

Eden Hazard másfél év után játszott végig ismét egy mérkőzést Forrás: Getty Images/Lars Baron

A 30 éves szélső pechszériájáról mindent elmond, hogy a Finnország ellen 2-0-ra megnyert Eb-találkozó előtt a klub- és válogatott mérkőzéseket is figyelembe véve utoljára másfél évvel ezelőtt játszott végig 90 percet.

Akkor a Real Madrid 3-1-re legyőzte a Real Sociedadot, majd jött a Paris Saint-Germain elleni BL-rangadó, ahol a már-már formába lendülő Hazard ismét megsérült, amit számos hasonló probléma követett.

Hazard a finnek ellen egészen jól csatlakozott be a belgák játékába, aktívan futballozott, és ha Romelu Lukaku ígéretes passzába nem lép bele az egyik északi védő az első félidőben, akkor még gólt is szerezhetett volna.

Belgium számára fontos lesz, hogy ő is meccsről-meccsre fokozatosan egyre többet tudjon hozzátenni az együttes teljesítményéhez, ha végre szeretnének aranyérmet nyerni egy nagy világeseményen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!