A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNFucsovics Márton
14:45TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNAndrásfi Tibor
15:05VívásGrabiel Lugo-Tibor Andrasfi
HUNMarozsán Fábián
15:45TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Felépült a koronavírusból, készen áll az Eb-re és a mieink elleni meccsre a világbajnok középpályás

HORIZONTAL
Germany's midfielder Toni Kroos attends a training session on June 4, 2021, in Seefeld, Austria, where the German national football team attends a training camp ahead of the European football championship 2020-2021. (Photo by Christof STACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
Toni Kroos teljesen rendbejött koronavírusos megbetegedése után, így bevethető lesz a német válogatottban a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.
Vágólapra másolva!

"Ami a koronavírust illeti, semmi bajom, készen állok a játékra" – jelentette ki újságíróknak a német nemzeti együttes vasárnapi edzése után.

A Real Madrid világbajnok középpályása május közepén produkált pozitív koronavírustesztet, emiatt karanténba kényszerült. A jelenleg Ausztriában, Seefeldben készülő kerethez egy hete csatlakozott.

Kroos elmondta, csak enyhe tünetei voltak, egyszer-kétszer emelkedett meg kicsit a testhőmérséklete, fáradtnak érezte magát pár napig, de egy hét tréning után már teljesen fittnek érzi magát.

Toni Kroos már teljesen fittnek érzi magát Forrás: AFP/Christof Stache

"Nem aggódom az erőállapotom miatt, ez nem olyan, mint amikor hathetes sérülés után tér vissza az ember. Csak annyi történt, hogy egy hétig nem edzettem" – mesélte.

Mint mondta, a csapat sikeressége az eltökéltségen nem múlik, ugyanakkor taktikusabban kell majd játszaniuk, mint tették azt az utóbbi mérkőzéseiken.

A német válogatott az Európa-bajnokság csoportmérkőzéseit Münchenben játssza: június 15-én a világbajnok francia, 19-én a címvédő portugál, majd 23-án a magyar együttes lesz az ellenfele.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!