Óriásit nőttek a belgák esélyei az olaszok elleni Eb-negyeddöntő előtt

fbl Horizontal
(From L) Belgium's forward Romelu Lukaku, Belgium's midfielder Kevin De Bruyne and Belgium's forward Eden Hazard take part in a training session at the team's base camp in Tubize on June 15, 2021 during the UEFA EURO 2020 football competition. (Photo by JOHN THYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Várhatóan pályára léphet az Olaszország elleni pénteki negyeddöntőben a belga válogatott két sztárja, Kevin de Bruyne és Eden Hazard.
Vágólapra másolva!

A két középpályás sztárt egyaránt sérülés miatt kellett lecserélnie Roberto Matínez belga szövetségi kapitánynak a címvédő portugálok ellen 1-0-ra megnyert nyolcaddöntőben. Hétfőn még úgy tűnt, hogy egyikük sem léphet pályára az olaszok elleni pénteki negyeddöntőben (München, 21 óra), mára azonban tisztult a kép.

A belga válogatott orvosi stábjától származó információk szerint De Bruyne ugyan fájlalja a bokáját, de nem sérültek a szalagjai, míg az előző idényt sérülések miatt szinte teljesen kihagyó Eden Hazard-nak csak egy kisebb izomsérülése van, és mindketten pályára léphetnek Roberto Mancini csapata ellen, ami komoly erősítést jelent a végső győzelemre most már a legnagyobb esélyesnek tartott belgák számára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!