A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Dührohamot kapott, hisztériázott Thomas Müller, amikor edzője megalázta

Horizontal
Germany's forward Thomas Mueller reacts after a missed chance during the UEFA EURO 2020 round of 16 football match between England and Germany at Wembley Stadium in London on June 29, 2021. (Photo by JUSTIN TALLIS / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
El lehet azon vitatkozni, hogy mennyi értelme volt a 92. percben annak, hogy a német válogatott búcsúzó szövetségi kapitánya, Joachim Löw lecserélte Thomas Müllert, de az biztos, hogy a Bayern München játékosa dührohamot kapott, amikor meglátta, hogy neki kell elhagynia a pályát.
Vágólapra másolva!

A történet azért is pikáns, mert Thomas Müller gyakorlatilag a közvélemény nyomására került vissza a német válogatottba. Joachim Löw - akinek az angolok elleni mérkőzés volt a búcsúmeccse - felrúgta az elveit, és visszatette a válogatottba Müllert, aki az egész Eb-n semmit sem csinált. Gyakorlatilag mintha ott sem lett volna a teljesen szétesett német válogatottban. Ezek után jött a csere a Wembley-ben, mintha Löw ezzel akarta volna még az utolsó pillanatban is Müller és a világ tudtára adni, hogy ki az úr a háznál. Mindez azok után, hogy Müller 1-0-s angol vezetésnél óriási helyzetet hibázott el.

Müller hisztériája, dührohama jelképes volt, egyszersmind egy korszak dicstelen végét is jelentette. A játékos rikácsolása után ő is nevetségessé vált, meg az a válogatott is, amely - saját szintjéhez képest - nyom nélkül tűnik el az Eb-ről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!