A dánok sztárkapusa keményen odaszúrt az angoloknak az elődöntő előtt

fbl Horizontal
Schmeichel meglepné az angolokat
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott Dániával mérkőzik meg az Európa-bajnokság második elődöntőjében. A meccs előtti sajtótájékoztatón a dánok kapusa, Kasper Schmeichel keményen odaszúrt az ellenfélnek, utalva arra, hogy Anglia korábban még soha nem nyert Eb-t.
Vágólapra másolva!

Akárcsak három évvel ezelőtti a 2018-as világbajnokságon, az angol szurkolók most is a futball hazatérésében bíznak. A dán válogatott kapusa azonban tréfás kedvében volt a keddi sajtótájékoztatón, így amikor feltették neki azt a kérdést, milyen érzés számára, hogy a Wembley Stadionban akadályozhatják meg a futball hazajövetlét, viccesen azt felelte:

- válaszolta mosolyogva Schmeichel.

Schmeichel meglepné az angolokat Forrás: AFP/Paul Ellis

Az egyik újságíró erre megemlítette az 1966-os győzelmet, de a Leicester City kapusa zseniális választ adott.

"Emlékeim szerint az a világbajnokság volt, nem igaz?" – utalt a dán kapus arra, hogy Anglia korábban még soha nem nyert Eb-t.

"Hogy őszinte legyek, még nem gondoltam arra, hogy mit jelentene megállítani Angliát. Dánia számára ez óriási dolog lenne. Ötmillió embernek okoztunk már örömöt azzal, hogy eljutottunk idáig. Bárhogy is alakul a meccs Anglia ellen, ezen a tényen már semmi nem változtat" - szögezte le Schmeichel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!