A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:00TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Torres belefáradt a FIFA elleni harcba

Vágólapra másolva!
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vezetői elismerik, hogy hiba volt kivetítőn visszajátszani Carlos Tévez lesgólját az Argentína-Mexikó nyolcaddöntő alatt. Videobíróról ugyanakkor hallani sem akar a testület, amin Fernando Torres is felháborodott.
Vágólapra másolva!

A szövetség szóvivője szerint komoly indulatokat szült a vitatott találat ismétlése, mert az vezetett többek között a félidőben a mexikói kispadnál kialakult dulakodáshoz.

"Ez nem történhetett volna meg" - nyilatkozta hétfőn Nicolas Maingot, a FIFA szóvivője. "Nagy hiba volt, mely nem fog megismétlődni."

A szóvivő a visszajátszás elítélése mellett nem volt hajlandó kommentálni sem az egyértelműen szabálytalan, lesről született argentin gólt, sem Rosetti játékvezető és asszisztensének mulasztását, sem a néhány órával korábban a német-angol meccsen történt másik nagy bírói hibát, Lampard érvénytelenített gólját, továbbá a videobíró szükségességét felvető kérdésekre sem válaszolt.

Közben a spanyol válogatott csatára, Fernando Torres kifejezetten felháborodottan beszélt a FIFA technikai vívmányokat elutasító magatartásáról.

"Már belefáradtunk ebbe a kilátástalan harcba, mi mindig kérjük, ők mindig elutasítják a videós segítség alkalmazását. Mindig felhoznak különféle érveket, melyek szerintük fontosabbak annál, hogy egy csapat igazságtalanul kiesik a világbajnokságról" - méltatlankodott a spanyol csatár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!