Hosszú Katinka továbbra sem közösködik

Hosszú Katinka,
Hosszú Katinka forrónadrágban robogózott Luaun
Vágólapra másolva!
Béke van, közös edzés továbbra sincs a Duna Aréna konditermében. Hosszú Katinka továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy délelőttönként kizárólag klubja, az Iron Swim használhassa a fővárosi Duna Aréna edzőtermét, vagyis más egyesületek versenyzői hat és fél kilenc között nem kondizhatnak ott, ha a háromszoros olimpiai bajnok úszónő is ott van - írja a Blikk. 

A napilapnak Hosszú azt mondta, úgy gondolja, az előzetes egyeztetés és engedélyezés alapján joga van az említett helyiség kizárólagos használatához.

Hosszú Katinka nem akar másokkal együtt edzeni Forrás: hosszukatinka/Instagram

"Két héttel ezelőtt a Nemzeti Sportközpontokkal, a Magyar Úszószövetséggel és az összes klubbal leültünk egyeztetni erről. Megállapodtunk arról, mi hogyan lesz. Az én kérésem az volt, hogy hattól nyolcig, fél kilencig szeretném használni a tornatermet, a többi időben mindenki jöhet-mehet, amikor csak szeretne. Mivel voltak, akik ugyanakkor szerették volna igénybe venni a termet, az úszószövetség illetékesei azt mondták, intéznek egy másik edzéslehetőséget a többieknek" - számolt be a történtekről, majd a konfliktusról is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Walk your own path and never lose your belief

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

"Nem én voltam, aki nem tette meg a megfelelő lépéseket. Azt viszont szeretném kiemelni, hogy

Sőt, személyesen beszéltem Verrasztó Dáviddal és Virth Balázzsal, Kapás Boglárka edzőjével is, minden a legnagyobb rendben van köztünk" – tette hozzá Hosszú Katinka.

A Blikk úgy tudja, a probléma hamarosan megoldódhat: az úszók a jövő héten már használhatják a Duna Arénában a vadonatúj konditermet.

Mindent egy helyen az Eb-ről