Vágólapra másolva!
A Debrecen nem tudott nyerni a Soroksár otthonában az NB II 11. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén. Kondás Elemér csapatában Dzsudzsák Balázs is pályára léphetett.

Telt ház fogadta Dzsudzsák Balázst és a DVSC csapatát Soroksáron. Az NB II-t magabiztosan vezető vendégek támadó szellemben kezdték az összecsapást, a legveszélyesebben Bódi Ádám futballozott, a Debrecen vezető gólja is az ő nevéhez fűződött.

Dzsudzsák Balázs bő fél órát játszott Soroksáron Fotó: Hirling Bálint - Origo

A 29 éves középpályás a 32. percben a Bárány Donát által kiharcolt tizenegyest értékesítette. A szünetben Kondás Elemér kettőt cserélt, de ekkor még nem a mérkőzést a kispadon kezdő Dzsudzsákot küldte pályára, hanem Tischler Patrikot és Kenderesi Dávidot cserélte be.

A debreceni szakember egészen az 57. percig várt a magyar válogatott keretébe ismét behívott játékos beállításával. Tíz perccel pályára kerülése után sarokkal adott tanári passzt Tischlernek, akinek lövését Varga Ádám bravúrral hárította.

A DVSC vezetett Soroksáron, nyerni azonban nem tudott Fotó: Hirling Bálint - Origo

A kimaradt helyzet után a Soroksár a 73. percben egyenlíteni tudott: Csernik bal oldali beadását Lovrincsics Balázs közelről a kapuba fejelte. A hajrában mindkét csapatnak megvoltak az esélyei, hogy eldöntse a három pont sorsát, egyik oldalon Lovrencsics fejeseit Zöldesi Illés bravúrral védeni tudta, a másikon Kenderesi volt pontatlan - szintén fejjel.

A mérkőzést emberhátrányban befejező Soroksár 1-1-es döntetlent játszott a listavezető DVSC ellen. A vendégek előnye három pont a tabellán a Dorogon győzni tudó Budaörssel szemben.

NB II, 11. forduló
Soroksár-DVSC 1-1 (0-1)
Dorog-Budaörs 0-2 (0-2)
DEAC-Békéscsaba 0-2 (0-1)
később:
FC Ajka-Gyirmót FC Győr 17.00
WKW ETO FC Győr-Szentlőrinc 17.00
Kaposvári Rákóczi FC-Szolnoki MÁV FC 17.00
Kolorcity Kazincbarcika-Aqvital FC Csákvár 17.00
Nyíregyháza Spartacus FC-Szombathelyi Haladás 17.00
Pécsi MFC-BFC Siófok 17.00
Vasas FC - Szeged-Csanád Grosics Akadémia 17.00