Megható üzenettel búcsúzott el a szurkolóktól a Napoli sztárfocistája

SSC Napoli v Genoa CFC - Serie A Lorenzo Insigne SSC Napoli Genoa CFC Stadio Diego Armando Maradona Serie A Calcio Match - Sport General News Sports foreignfootball Club Soccer Club Football Stadio Diego Armando Maradona Naples Serie A match final whistle
Lorenzo Insigne of SSC Napoli applauds his fans after the final whistle of the the Serie A match between SSC Napoli and Genoa CFC at Stadio Diego Armando Maradona Naples Italy on 15 May 2022. (Photo by Franco Romano/NurPhoto) (Photo by Franco Romano / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A nyáron távozik a Napoli labdarúgócsapatától az együttes csapatkapitánya, Lorenzo Insigne. A 30 éves csatár megható üzenettel búcsúzott el a szurkolóktól.

Lorenzo Insigne a Genoa ellen játszotta utolsó hazai mérkőzését a Napoli csapatában. Az olasz válogatottal tavaly Eb-győztes támadó büntetőből a kapuba talált a mérkőzésen, majd a lefújást követően érzelmes beszéddel vett búcsút a szurkolóktól.

"Tudjátok, hogy nem szavakban vagyok a legerősebb, de most leírtam valamit.

A Napolit elhagyni egyet jelent az otthonom elhagyásával. Tudom, hogy a klub is és ti is örökké hiányozni fogtok" - mondta megható beszédében a drukkereknek Insigne.

A 30 éves támadó 2010-ben debütált a nápolyi klub felnőttcsapatában, majd többször kölcsönbe került kisebb klubokhoz. 2012-ben tért vissza a Pescara együttesétől a Napolihoz, és 10 év után hagyja el nevelőegyesületét. Az olasz csatár az Egyesült Államokban folytatja pályafutását, júliustól az MLS-ben szereplő Toronto FC labdarúgója lesz.

Mindent egy helyen az Eb-ről