A Barcelona kizárása, Dárdai visszatérése és az amputált végtagú olimpiai bajnok története

FC Barcelona v Sevilla FC - LaLiga Santander soccer FC Barcelona Sevilla FC LaLiga Santander Raphinha Barcelona Brazil LaLiga Santander Spotify Camp Nou February 5 2023 Barcelona Spain Horizontal SPORT FOOTBALL PLAYER TEAM
Raphinha right winger of Barcelona and Brazil celebrates after scoring his sides first goal during the LaLiga Santander match between FC Barcelona and Sevilla FC at Spotify Camp Nou on February 5, 2023 in Barcelona, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A péntek sem telt el eseménytelenül a sport világában, noha a rendkívül magas színvonalú Barcelona–Manchester United Európa-liga-mérkőzésen történteken is volt mit elemezni. Mutatjuk a legfontosabb híreket!

A 2-2-re végződő El-nyolcaddöntőért zaló összecsapás után mindkét vezetőedző a játékvezetőt szidta, a katalánok egyik legjobbja megsérült, egy másik játékos pedig a kispadon őrjöngött. A lelátón sem telt eseménytelenül a nézőcsúcsot hozó meccs: egy Manchester United-szurkoló a keménykedése után pórul járt, a barcelonaiak viszont mindkét vendéggólnál vizelettel teli sörösüvegeket kaptak a nyakukba.

A Barcelona 2-2-ről várhatja az angliai visszavágót Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A Barcelonát érintő további hír, hogy a La Liga elnöke világossá tette, milyen büntetésekkel nézhet és milyen büntetéstől nem kell tartania a korrupció vádjával szembesülő csapatnak.

A lábai után a kezeit is amputálni kellett Roman Kosztomarov olimpiai bajnok műkorcsolyázónak. Az eset óta először szólalt meg az orosz sportoló felesége.

Bár Németországban szinte mindenki Dárdai Pált látná szívesen a Hertha BSC kispadján, a váltás egyelőre elmaradt – többek között a fia, Márton győzelmet jelentő gólja miatt. A Szpíker Korner 217. adásában megvizsgáltuk, mi okozza a berliniek gyenge idei teljesítményét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!