A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Szerbia ellen készülő magyar labdarúgó-válogatott szerda esti sajtótájékoztatóján Marco Rossi kapott egy kérdést Dejan Sztankovicsról, a Ferencváros frissen kinevezett új, nem mellékesen szerb edzőjéről. Az olasz szakember pedig nem habozott elsütni egy viccet.

A kérdés arra vonatkozott, hogy, ha már az új Fradi-edző egy korábbi csapatának a stadionjában vagyunk, aki ráadásul a Lazio és az Inter színeiben másfél évtizedet játszott Olaszországban, Rossi hazájában, akkor a mester elemezze egy kicsit a kinevezést.

„Dejan Sztankovics fantasztikus karriert futott be Olaszországban játékosként, majd edzőként itt a Crvena zvezda kispadján is megmutatta, hogy tehetséges. Utána azonban elvállalta azt Sampdoriát, ahol minden körülmény rettentően nehézzé tette a munkát.

– mondta Rossi, amin jót derült az őt hallgató újságírók hada.

Máté Csabáról, a Ferencvárost a Konferencia-liga főtáblájára vezető, Sztanyiszlav Csercseszov távozása után a csapat irányítását átvevő szakemberről is csupa jót mondott:

„Máté Csaba fantasztikus munkát végzett, több mint tíz éve ismerem, még onnan, amikor Pakson dolgozott. Sztanyiszlav Csercseszov és a Ferencváros többi edzője mellett is nagyon lelkiismeretes munkát végzett, mindig számíthatott rá a csapat, amivel kivívta a játékosok és a szurkolók tiszteletét is."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!