Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgócsapata több órás késéssel érkezett meg Belgiumba, ahol csütörtökön este 21.00-kor a Genk ellen játssza a következő mérkőzését a Konferencia Ligában. A késés oka az volt, hogy a Fradit szállító repülőgép nem érkezett meg időben Budapestre. Egy belga lap azt írta, hogy az UEFA most pénzbüntetéssel fenyegette meg a Fradit, mert törölni kellett a meccs előtti kötelező sajtótájékoztatót. Később a Fradi ezt cáfolta.

Az esetről egy belga portál számolt be. Az írásban kiemelték, hogy az UEFA a nagy késés miatt kénytelen volt törölni a sajtótájékoztatót, amelyet egyébként kötelező megtartani. Éppen ezért merült fel annak a lehetősége, hogy az UEFA megbünteti a Fradit, ám ez azért érthetetlen, mert a magyar csapat egyáltalán nem tehetett arról, hogy a különgép késve tudott csak elindulni Budapestről.

Forrás

Frissítés: A Fradi helyszíni tudósítónknak cáfolta a hírt. Amikor az UEFA értesült róla, hogy a Ferencváros nem fog időben megérkezni a mérkőzés helyszínére, és nem fogja tudni megtartani a mérkőzés előtti kötelező sajtótájékoztatót, e-mailben értesítették a csapatot, hogy a körülmények miatt ezúttal eltekintenek a sajtótájékoztatótól. Annyit kértek, hogy a Fradi edzője és egy játékosa videóra mondjon fel néhány mondatot, amit közzé tudnak tenni. Ezt természetesen meg is tette a magyar csapat.

Mindent egy helyen az Eb-ről