Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

A Marvel színésznője szerint a szülők nem szólhatnak bele a gyerekeik nemi identitásába

Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Tatiana Maslany, a Marvel She-Hulk streaming sorozatának sztárja támadja azokat a szülőket, akik nem hajlandóak elfogadni a woke-propagandát. A színésznő szerint nem szabadna megengedni a szülőknek, hogy „irányítsák, milyen nemi identitást vesz fel egy gyerek".
Vágólapra másolva!

Maslany a kanadai Saskatchewan tartományt kritizálta, miután a hatóságok olyan oktatási törvényt léptettek életbe, amely 

előírja az iskoláknak, hogy értesítsék a szülőket, ha a gyerekeken a nemi diszfória jeleit tapasztalják, beleértve azt is, ha a gyermek speciális „névmásokat” szeretne használni az órán.

A baloldali aktivisták természetesen őrjöngenek a törvény miatt. A Hotel Saskatchewanban tartott Canada Walk of Fame rendezvényen való megjelenése során az LMBTQ-aktivistaként jól ismert Maslany a törvény ellen is állást foglalt.

A múlt héten a sajtónak adott nyilatkozataiban Maslany ragaszkodott ahhoz, hogy a szülőknek nem szabadna mértéket szabni saját gyerekeik felett, konkrétan azt mondta, hogy 

nem szabadna a szülők kezébe adni a gyerekek nemi identitásának eldöntését”.

A Marvel színésznő a továbbiakban kitartott amellett, hogy a gyerekeknek jogaik vannak, a szülőknek viszont nincsenek jogaik a gyerekeik felett.

Miután a színésznőt beiktatták a kanadai Hírességek Csarnokába 10 ezer dolláros díjat kapott, amelyet egy meleg fiatalokat segítő szervezetnek ajánlott fel.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről