Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A Ferrari Forma 1-es pilótájának, Carlos Sainznak három lehetősége maradt a jövőjét illetően. A spanyolnak hamarosan döntenie kell, ám egyelőre kivár. Bár már sok kapu bezárult előtte, így is akadnak bőven kérők.

Továbbra sem tudni, mi lesz Carlos Sainz Jr.-ral. Persze a 29 éves spanyol megfontoltsága érthető, hiszen a jelenlegi mezőnyben ő az egyik legmagasabban jegyzett (elérhető) Formula-1-es pilóta, így nem meglepő, hogy egyelőre még nem tudja eldönteni, hova írjon alá.

Forma-1, Ferrari, Carlos Sainz
A jövő egyik nagy kérdése, hogy hol köt ki Carlos Sainz
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2023 Getty Images

Carlos Sainz több lehetőség közül választhat

A Player beszámolója szerint néhány kapu már bezárult előtte (például a Red Bull, a McLaren, az Aston Martin pilótafelállása már fix), de Lawrence Barretto F1-es szakíró szerint Sainznak még három lehetősége van a 2025-ös szezonra.

"A Sauber/Audi, a Williams és az Alpine, vagyis Sainz így akár a Nico Hülkenberg, Alexander Albon vagy Pierre Gasly csapattársa is lehet még".

Mint ismert, Carlos Sainz biztosan távozik a szezon végén a Ferraritól, ugyanis Lewis Hamilton 2025-től a Scuderiánál folytatja pályafutását, és korábban már az is eldőlt, hogy a hétszeres világbajnok brit pilóta csapattársa Charles Leclerc lesz.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről