Vágólapra másolva!
2020 októberében egyszer már megszakadt az F1-es pályafutása, mígnem a Haas Forma-1-es csapata úgy döntött, hogy visszahozza Kevin Magnussent 2022 márciusában. Most úgy tűnik, hogy a dán ismét elhagyja az F1-et. A Haas ugyanis Esteban Ocont szeretné jövőre Oliver Bearman mellett látni, Magnussen nevét pedig gyakorlatilag még pletykaszintem sem emlegtik egyik csapatnák sem. Bár a dán versenyző szívesen maradna a legjobbak között, nem zárt ki más lehetőségeket sem.

A versenyek mellett javában tart a pilótakeringő Forma-1-ben, de a szabad helyek száma egyre kevesebb.

F1 Grand Prix of Great Britain
Kevin Magnussen nincs könnyű helyzetben 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Alessio Morgese/NurPhoto

Kevin Magnussen nem kap ülést jövőre? 

"Sok dolog történik, meg kell nézni a lehetőségeit, és mindent meg kell fontolnom" - mondta Magnussen a Gpblog.com beszámolója szerint. 

"Természetesen a Forma-1-re koncentrálok, de sok lehetőség van, ami érdekes lehet."

Könnyen elképzelhető, hogy Magnussen jövőre ülés nélkül marad, azonban továbbra is a Forma-1-ben szeretne vezetni.

"Két év múlva is megtehetem akár, de nincs kizárva, hogy jövőre is lesz esélyem. Minden lehetőségem átgondolom. 

Meg kell említenem azért, hogy megerőltető a Forma-1-ben szerepelni" - mondta Magnussen, aki azonnal hozzátette: "Ez a csúcs. A legtöbben erről álmodozunk gyerekkorunk óta."

"12 éve vagyok a paddockban, több mint 10 évet ültem versenyülésben, kis szünettel. Volt néhány olyan élményem, amelyek fantasztikusak voltak. Bár ezeket az autókat nagyszerű vezetni, és a Forma-1 a csúcs, de a száguldó cirkuszon kívül is van élet."

Bárhogy is alakuljon a jövője, az biztos, hogy Magnussen nem hagyja abba a versenyzést.

"Versenyző vagyok, és versenyezni akarok. Nem tudom, lehetek-e boldog, ha nem versenyzek. De nem hiszem, hogy a Forma-1 az egyetlen hely, ahol szórakozhatsz, kiteljesedhetsz és nagyszerű dolgokat érhetsz el”

 – zárta gondolatait a Haas versenyzője. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről