Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Németország
Vágólapra másolva!
A Red Bull bemutatta az RB20-as legújabb festését, amelyet a csapat a Forma-1-es Brit Nagydíj hétvégéjén használ majd.

A rajongók által tervezett új színösszeállítás a Red Bull "Forever Rebl" kampányának része, amivel a vállalat a 20. évét ünnepli a száguldó cirkuszban. Ez az első a csapat idei három új festésváltozata közül. A következő kettőt Szingapúrban és az Egyesült Államokban fogja használni az energiaitalos istálló. 

A rajongók által megálmodott, tavalyi rajongói festésünk sikere után büszkék vagyunk arra, hogy 2024-ben ismét a rajongók által tervezett festést használhatjuk az autóinkon” 

mondta Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke.

„A rajongóink állnak minden tevékenységünk középpontjában, és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen fontos szerepet játszhatnak az utunkban. Végignéztem az összes beérkezett pályaművet, és hihetetlen látni, ahogy a The Paddock tagjainak találékonysága és kreativitása ilyen kifejező módon életre kel. 

A sportág huszadik szezonjában ez egy időszerű tisztelgés az elmúlt évek előtt, és már alig várom, hogy láthassam a Red Bullt száguldani a Silverstone-i hétvégén”

 – tette hozzá a brit csapatfőnök. 

Ezzel a festéssel fog száguldozni a Red Bull a Brit Nagydíjon
Fotó: Oracle Red Bull Racing/X

A 2024-es Forma-1-es szezon jövő héten, július 5. és 7. között a Brit Nagydíjjal folytatódik. Tizenegy versenyhétvége után a 237 pontos Max Verstappen vezeti az összetettet a 156 pontos Lando Norris és a 150 ponttal rendelkező Charles Leclerc előtt. A konstruktőrök között a Red Bullnak 355 pontja van, 64 ponttal megelőzve a második Ferrarit.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről