A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az Aston Martin pilótája, Fernando Alonso nagyon dühös amiatt, hogy a Red Bull látványos visszaesését nem tudja kihasználni a csapata.

A 2023-as szezon első felében az Aston Martin - főként Fernando Alonso remeklésének köszönhetően - pozitív meglepetést tudott okozni azzal, hogy a mezőnyt domináló Red Bull mögött az erősorrend második helyére került. A riválisokkal szemben a tavalyi idény végén aztán már nem tudta tartani a lépést a brit istálló, idén pedig már egyáltalán nincs ott a topcsapatok között. Alonsót kifejezetten bosszantja, hogy éppen akkor esett vissza a Red Bull dominanciája, amikor már az Aston Martin is hátrébbcsúszott az erősorrendben, így nincs esélyük megszorongatni a címvédőt.

Aston Martin, Fernando Alonso, Forma-1, F1
Fernando Alonso nagyon dühös, amiért nincs esélyük megszorongatni a visszaeső Red Bullt
Fotó: NurPhoto via AFP

"Ez van. Úgy gondolom, tavaly mi voltunk év elején az üldözők legjobbjai, csak épp a Red Bull verhetetlen volt. Nem volt egyetlen rossz bokszkiállásuk, sosem volt balesetük, nem volt egyetlen rossz időmérőjük, semmilyen problémájuk nem adódott soha. 

Mi pedig folyamatosan a harmadik vagy második helyeken végeztünk. Minden tavalyi dobogómnál Checo és Max állt mellettem. 

Vagy első és második helyen zártak, vagy elsőn és harmadikon, én pedig közöttük" - idézte a formula.hu a kétszeres világbajnok spanyolt.

A dolgok változtak kicsit, mi pedig nem vagyunk ott, hogy lecsapjunk a lehetőségre. Tavaly sokszor elmondtuk, hogy tartanunk kell a lépést, 

folyamatosan vadásznunk kell őket, aztán amikor megbotlanak, meg kell ragadnunk a lehetőséget. Aztán amikor elkezdett bármiféle gondjuk lenni, mi már nem voltunk ott. Úgyhogy ez rajtunk múlt, hogy nem tudtuk velük tartani a tempót" - tette hozzá Alonso, aki idén még egyetlen alkalommal sem tudott dobogós helyezést elérni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!