A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
10:35VízilabdaVesztes SF 1-Vesztes SF 2
HUNMuszukajev Iszmail
12:10BirkózásIslam Dudaev-Iszmail Muszukajev
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Német sajtóhírek szerint a háromszoros világbajnok Max Verstappen 2026-ban hagyhatja el a Red Bullt, és az is kiderült, melyik csapat a legesélyesebb a holland megszerzésére.

Max Verstappennek ugyan 2028-ban jár csak le a szerződése a Red Bullnál, azonban egy záradék értelmében Helmut Marko távozása esetén elhagyhatja a címvédő istállót. Az osztrák csapat 81 éves tanácsadója a hírek szerint kitölti 2026-ig szóló megállapodását, viszont állítólag visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, ezért abban az évben szinte biztosan távozni fog. 

Német sajtóhírek szerint a holland sztárpilóta is így tesz majd, Verstappen 2026-ban távozhat a Red Bulltól minden bizonnyal a Mercedeshez, nem pedig az Aston Martinhoz - 

utóbbiról is terjedtek hírek a nemzetközi sajtóban.

Max Verstappen 2026-tól a Mercedesnél folytathatja
Fotó: AFP/Claudia Greco

A háromszoros világbajnok gyakran beszél a Mercedes-csapatfőnök Toto Wolffal és a Mercedes-csoport vezérigazgatójával, Ola Kalleniusszal, az F1 Insider pedig úgy tudja, 2025-ben is vannak bizonyos teljesítményzáradékok a szerződésében, melyek lehetővé tennék, hogy akár már jövőre csapatot váltson.

A motorsport.com megírta, hogy a 2026-tól életbe lépő szabálymódosítások után a Mercedes lehet a mezőny legerősebb csapata, motofronton átveheti a vezetést a Red Bulltól, ezért is van rá nagy esély, hogy Verstappen a német istállót választja majd a jövőben.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!