A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
HUNMagyarország
20:30VívásHungary-Japan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Sergio Pérez a 2024-es szezonban is hatalmas lemaradásban van a háromszoros világbajnok Max Verstappenhez képest. A mexikói pilótát azonban egyelőre nem rúgta ki a Red Bull, és Christian Horner csapatfőnök is a támogatásáról biztosította.

A Red Bull mexikói pilótája már az előző idényben sem tudta tartani a tempót a háromszoros világbajnok Max Verstappennel, és a 2024-es idényben is döbbenetes a kettejük közti különbség. Mindezek ellenére meglepő módon 2026-ig meghosszabbították a mexikói szerződését, ám a gyenge teljesítménye miatt felmerült, hogy már a Belga Nagydíj után megválnak tőle. Pérez Spában is csalódást okozott, és a saját csapatától is sok kritikát kapott, ám egyelőre úgy alakult, hogy marad a címvédő istállónál.

F1 Grand Prix of Miami - Qualifying
Christian Horner megvédte Sergio Pérezt
Fotó: Getty Images via AFP

A prioritás az, hogy támogassuk Checót és megértsük, mire van szüksége. Mindannyian azt akarjuk, hogy megfordítsa a dolgok menetét, és hogy teljesítsen. 

Pontosan tisztában van vele ő is, hogy szükségünk van arra, hogy mindkét autónk teljesítsen, ami meg is volt az idény elején, és ehhez kell visszatalálnunk" - védte meg a mexikói versenyzőt Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke.

"Checo egy remek, nagyszerű csapatjátékos, és ezért is választottuk őt 2020 végén és raktuk Max mellé. Ami frusztráló mindenki számára, hogy most szenved, hiszen senki sem akarja azt látni, hogy küszködik. Azt akarjuk látni, hogy sikeres. 

A csapat mindig is és most is mögötte áll. Mindenki azt akarja látni, hogy sikerrel jár, mert fáj azt látni, amilyen helyzetben most van" - 

tette hozzá az 50 éves szakember.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!