Vágólapra másolva!
A Ferrari monacói sztárja, Charles Leclerc nyerte a legutóbbi F1-es futamot, az Olasz Nagydíjat. Az elmúlt hétvége száguldó cirkusz nélkül telt, így Leclerc tudott más dolgokra is időt szakítani, igazán különleges szakmában próbálta ki magát.

Természetesen Charles Leclerc jelen volt a Paul Ricard versenypályán a hétvégén, ugyanis ott került megrendezésre a Jules Bianchi a maraton gokartviadal. 

F1 Belgian Grand Prix 2024
Charles Leclerc időjárás-jelentőként is megállta a helyét
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto

Charles Leclerc időjós lett

A versenyen egy profi és egy baráti csapattal is részt vett a monacói.

Ez nem is meglepő, mivel Jules Bianchi - az egykori F1-es pilóta 2014-ben egy suzukai balesetben halt meg - nagyon fontos személy volt Leclerc életében, amolyan keresztapa és mentor volt a számára.

A Ferrari versenyzője amellett, hogy két különböző csapattal versenyzett, egy meglehetősen furcsa feladatot is teljesített. Leclerc ugyanis a francia televízióban számolt be az időjárásról a pályán. Bár nagy sikert aratott, nem válószínű, hogy szakmát vált a monacói, aki inkább az F1-ben készül újabb sikerekre.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!