Vágólapra másolva!
A McLaren vb-címért küzdő sztárja, Lando Norris pozitívan értékelte a Szingapúri Nagydíj pénteki napját, miután az első helyen zárta azt. Ennek ellenére azért maradt hiányérzete, a brit saját elmondása szerint megnyugtatóbb előnyt szeretett volna magának Charles Leclerc-rel szemben.

Az első edzést Leclerc nyerte, a másodikon azonban fordított volt a sorrend, hiszen ott már Norris bizonyult jobbnak, méghozzá csekély, 58 ezredes előnnyel. 

F1 Grand Prix Of Singapore - Practice, Lando Norris
Lando Norris esélyei jók Szingapúrban 
Fotó: AFP/Morgan Hancock

Egyelőre ez a hétvége egy újabb Ferrari-McLaren csatának ígérkezik, hiszen egyelőre a Red Bull és a Mercedes is jócskán le van tőlük maradva - írja a Motorsport.

„A tempó jó. Jónak érzem, erős kört futottam. Szerintem azt csináljuk, amit vártunk, hiszen ott vagyunk elöl a Ferrarival együtt. 

A köröm tényleg remek volt, Charles viszont csak 58 ezreddel van mögöttem. Ennél sokkal nagyobb előnyben reménykedtem, ha őszinte akarok lenni, vagyis ők is gyorsak. Egyelőre azonban jól állnak a dolgok”

 - árulta el Norris a pénteki nap végén.

Norris hozzátette, már az első gyorskörtől kezdve jól érzi magát az autóban.

Az egyik erősségünk az, hogy csak megérkezünk és rögtön jól teljesítünk, de aztán sokszor nem fejlődünk annyit, mint mások. Majd látjuk, szoros lesz, de egyelőre rendben vagyunk"

 - mondta a brit pilóta, aki elmondta, nem sok minden van, amin változtatni lehet, szóval inkább tökéletesíteni kell a dolgokat. 

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!