Vágólapra másolva!
Max Verstappen a Red Bull háromszoros világbajnoka arról beszélt, hogy azok a dolgok, amik a Forma-1-ben történnek, mind azt eredményezhetik, hogy ne legyen hosszú F1-es pályafutása.

A háromszoros világbajnok a szingapúri kvalifikáció és a futam után is rögtönzött beszélgetéseket eszközölt a sajtó képviselőivel, miután úgy döntött, hogy az FIA hivatalos sajtótájékoztatóin rövidre fogja magát. Ez volt a pilóta válasza arra, hogy megbüntették a hollandot, amiért az Azerbajdzsáni Nagydíj alatt az autóját szidta, ezért egyébként közmunkát is kapott.

Verstappen, Red Bull
Max Verstappen nincs kibékülve a helyzetével
Fotó: AFP

A futam után Verstappen elmondta, a büntetés is egy lépés lehet a korai visszavonulása felé. Verstappen egyébként komoly támogatást kapott a társaitól, Lewis Hamilton viccnek nevezte a büntetést.

„Nem tudom, mennyire veszik majd ezt komolyan, de lesz egy pont, amikor azt fogom mondani, hogy elég és ne tovább. Majd meglátjuk. Ahogy mondtam, a versenyzés folytatódik, az F1 nélkülem is folytatódik, ez nem probléma számomra. Ez van” – mondta csalódottan a holland pilóta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!