Vágólapra másolva!
A 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher öccse, Ralf nemrég elárulta, hogy bátyjával többször is óriási csatákat vívtak a versenypályán, a hétszeres világbajnok legenda pedig minden áron győzni akart és nem egyáltalán kímélte a saját testvérét.

A homoszexualitását idén nyáron váratlanul bejelentő Ralf Schumacher szerint a Forma-1 másik hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton, valamint napjaink legnagyobb F1-es sztárja, Max Verstappen sem érhetnek a bátyja nyomába. Testvére méltatása mellett a fiatalabbik Schumacher arról is beszélt, hogy a legendás versenyzővel gyakran összekülönböztek, hiszen mindketten világbajnokok akartak lenni a száguldó cirkuszban. 

Kettejük versengéséből mindig az ifjabbik fivér került ki vesztesen, Michael ugyanis hétszer lett világbajnok, Ralf pedig egyszer sem, 

és az idősebbik Schumacher a futamgyőzelmek tekintetében (91-6) is köröket vert az öccsére.

Ralf Schumacher, Michael Schumacher
Ralf Schumacher sosem tudta megközelíteni legendás bátyja, Michael Schumacher szintjét
Fotó: AFP (Photo by LIU JIN / AFP)

A Ripost megírta, hogy a Schumacher családot jól ismerők szerint Ralf még a bátyjánál is tehetségesebb pilóta volt, ám Michael minden áron győzni akaró mentalitása mindent felül írt, a hétszeres világbajnok a versenypályán egyáltalán nem kímélte az öccsét.

1997-ben a Nürburgringen ütköztek össze egymással, a 2000-es Spanyol Nagydíjon pedig Michael alaposan átverte Ralfot, hogy ferraris csapattársát, Rubens Barrichellót segítse a dobogóra jutni.

Testvérként természetesen nem találtam ezt valami kedvesnek. 

Másrészt viszont, a Ferrari pilótájaként természetesen ez volt a dolga. Egy óra múltán, egy sör mellett három perc alatt megbeszéltük a történteket. Mindenféle sértegetések nélkül. Ez így volt normális" - emlékezett vissza kettejük csatáira Ralf Schumacher.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!