Vágólapra másolva!
Kiderült, hogyan kommunikál Michael Schumacher 11 évvel a balesete után. A család egyik barátja szólalt meg legendás német Forma-1-es versenyző állapotáról.

Talán nincs is olyan ember a földön, aki ne tudná, hogy a hétszeres F1-es világbajnok legenda, Michael Schumacher életét 11 évvel ezelőtt egy síbaleset változtatta meg. 

michael schumacher
A hétszeres világbajnok Forma-1-es legenda, Michael Schumacher a szemével kommunikál 
Fotó: APhoto by Yasuyoshi CHIBA / AFP

Michael Schumacher a szemével kommunikál

A német sztár a francia Alpokban elszenvedett balesete során úgy beverte a fejét, hogy hónapig mesterséges kómába feküdt, azóta éjjel-nappal a feleségétől, Corinától és egy orvosokból álló csapattól kap segítséget. 

Pontos állapotát a családja azóta is titokban tartja, csak nagyon ritkán derülnek ki róla újabb dolgok. A hírek szerint csak néhány ember tudja, hogy valójában milyen állapotban van Schumacher. Olykor azonban egy-két titkot kikotyognak a legendáról a hozzá közel állók. 

Most éppen korábbi F1-főnök, Flavio Briatore volt felesége, Elisabetta Gregoraci beszélt arról, hogy Schumacher „csak a szemével képes kommunikálni” - szúrta ki a Bors. 

„Michael nem beszél, a szemével kommunikál. Csak három ember látogathatja őt, és én tudom, hogy kik azok. Spanyolországba költöztek, és a felesége egy kórházat rendezett be abban a házban”  - nyilatkozott Elisabetta.

A F1-es legenda állítólag nemrég először jelent meg a nyilvánosság előtt, miután részt vett lánya esküvőjén -  Gina-Maria a múlt hétvégén kötötte össze az életét Ian Bethkével a Schumacher család mallorcai villájában. A hírek szerint az esküvőn részt vevő tagoknak az ajtóban kellett hagyniuk a mobiltelefonjaikat, hogy Schumacher magánéletét tiszteletben tartsák a szertartás alatt. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!