Vágólapra másolva!
Mint ismert, a címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője indulhat az élről a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíjának sprintfutamán. A McLaren F1-es pilótája, Lando Norris "csak" a negyedik helyről vág neki a szombati 19 körös sprintversenynek, a brit pilóta nem is volt elégedett.

Max Verstappen mögött George Russell, a Mercedes brit versenyzője a második, a Ferrarit vezető monacói Charles Leclerc a harmadik, míg Lando Norris a negyedik helyen végzett a pénteki sprintkvalifikációban.

F1 Grand Prix of United States - Practice & Sprint Qualifying,, Lando Norris
Lando Norris nem volt elégedett
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Lando Norris: „sz.r” volt

A McLaren sztárja „sokkolónak” nevezte sprintkvalifikációs körét. A többszöri gyengébb próbálkozás után a rádión a lehangolt 

Norris azt mondta a csapatának, hogy nem akar friss információkat arról, hogy riválisai hol végeztek az időmérőn, és azt kiáltotta, hogy a köre „sz.r” volt.

Az edzés után Norris elismerte, voltak gondjai - írja a Motorsport.

„Ez nem volt túl jó. Negyedik hely, szóval nem volt jó napom. Őszintén szólva egész nap szenvedtem az egyensúllyal és a beállításokkal - mondta Norris. - Bizonyos szempontból örülök a negyedik helynek, mert úgy éreztem, hogy 

sokkal rosszabb is lehetett volna, de a köröm sokkoló volt. Nem egy szörnyű nap, és lehetett volna rosszabb is, de lehetett volna jobb is. De elfogadom.”

Norris hozzátette, nem tudja, hogy a McLaren hol helyezkedik el a versenytempó tekintetében a többi autóhoz képest, de reméli, hogy több van az autóban, ami lehetővé teszi, hogy támadja a rajtrácson előtte álló autókat.

"Remélem, hogy előre tudok jutni, ez a tervem. De a tempót tekintve azt hiszem, ma ott vagyunk, ahol érdemeink alapján lennünk kell, szóval az a tervem, hogy előrébb megyünk, de fogalmam sincs, mennyire fog sikerülni.”

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!