Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Tavaly nagyon sok kritika érte Las Vegast amiatt, hogy drágák a belépőjegyek a Forma-1-es futamra, ennek pedig egy érdekes, új jegy bevezetésével próbálják elejét venni. Ám így sem lesz olcsó mulatság a futam, akad olyan belépőjegy, amiért mindössze egyetlen kanyart élvethetnek a kilátógatók.

A Las Vegas-i Nagydíj 2023-ban tért vissza a Forma-1-es versenynaptárba, és sok szurkolónak verte ki a biztosítékot, hogy mennyire drágák voltak a belépők. 2024-re viszont érkezik egy újfajta belépőjegy – számolt be róla a nagydíj vezérigazgatója, Renee Wilm, írja a Motorsport.

F1 Grand Prix of Las Vegas - Race,
Las Vegasban F1-et nézni továbbra sem lesz olcsó 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Robert Szaniszlo/NurPhoto

A RaceFans tudósítása szerint 

a 3 napos „Heineken GA+” jegy ára 1350 dollár, azaz nem sok híján 500 ezer forint lesz, a jegy tulajdonosai pedig csak a South Koval-zónát látogathatják meg vele, amelyből a 4-es kanyart és az azt követő egyenest lehet látni. Emellett a jegyet megvásárlók üdítőt, vizet és pub ételeket is kapnak ingyen.

A lap szerint azonban a jegy nagy hátránya az általános belépőjeggyel szemben – ami átszámolva 163 ezer forintba kerül –, hogy a jegy tulajdonosai nem sétálhatnak ide-oda, hogy több pontból is megnézzék a pályát, hanem ezen a zónán belül kell maradniuk.

Az idei Las Vegas-i Nagydíjat november 21. és 23. között fogják megrendezni, ami tavalyhoz hasonlóan helyi idő szerint szombat esti futamot jelent, magyar idő szerint pedig vasárnapi reggel lesz a verseny.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről