A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Milyen életszínvonalat és munkalehetőségeket kínál a Balaton nyugati térsége és Zala vármegye?

Élhető települések, munkahelyek és jó gazdasági lehetőségek a térségben
Élhető települések, munkahelyek és jó gazdasági lehetőségek a térségben
Fotó: freepik.com
Vágólapra másolva!
Balaton, Kis-Balaton, Zalakaros, aquaparkok – sok-sok minden eszébe jut az embernek, ha Zala vármegyéről kérdezik. Az biztos, hogy ebben a térségben nem kell unatkozni, valamint a családosok számára is kecsegtető életet kínál – a gyerekek biztosan nem fognak ellenkezni. Persze nem utolsó szempont, hogy egy adott területen milyen munkalehetőségek és gazdasági helyzet van, ezért ebből a szemszögből is érdemes megvizsgálni a kérdést, ha valaki errefelé szeretne letelepedni – vagy épp itt maradni, hiszen miért is menne el.
Vágólapra másolva!

Keszthely, Zalaegerszeg, Zalakaros, Nagykanizsa és Zala vármegye álláslehetőségei

A jó hír, hogy nincs hiány a karrierlehetőségekből sem a régióban. Sőt, a vármegye több városa közül is lehet “választani”. Zalaegerszeg egyike a gazdasági központoknak e tekintetben, ahol több hazai és nemzetközi cég és vállalat is folyamatosan várja a friss munkaerőt.

A helyi álláskereső oldalon, a ZalaegerszegAllas.hu felületén meg is lehet találni az aktuális lehetőségeket, akár a külön kategóriákra szűrve is – mint például a betanított, fizikai munkák, amelyek a https://zalaegerszegallas.hu/allasok/betanitott-fizikai-munka linkre kattintva érhetőek el.

A strandolás és a természeti értékek fellegvára letelepedés céljából is ideális választás

A Balaton nyugati térsége és Zala vármegye nemcsak a turisták számára vonzó, hanem azok számára is, akik hosszabb távra terveznek. Kiváló hely a kikapcsolódásra, a vízi sportok és a strandolás kedvelőinek (felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt) pedig szinte kimeríthetetlen lehetőségeket kínál. Zalakaros híres gyógyfürdői, valamint a környékbeli aquaparkok biztosítják, hogy az itt élőknek sose kelljen unatkozniuk. A természeti értékek, a jó levegő és a csendes környezet mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a régió ideális hely legyen a családalapításra és a nyugodt életre.

Élhető települések, munkahelyek és jó gazdasági lehetőségek a térségben

Nehéz lenne összességében ellenérvet felhozni, miért ne éljen és tervezzen az ember Zala vármegyében. Amire az embernek és a családoknak szüksége van, az javarészt megtalálható itt mind – persze ízlések és pofonok. Adott a kellő infrastruktúra, a hangulatos városok, a munkalehetőségek, a természeti értékek és a csendes, mégis kellően pörgős életmódra is van lehetőség. Aki nem egy túlzsúfolt nagyvárosban képzeli el a jövőt, de azért nem is nomádként az erdő közepén, annak bátran ajánljuk a térséget!

(x)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!