A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Megunták a pornómodellek a beszélgetést az OnlyFans-en, ezt teszik inkább

Vágólapra másolva!
Sok OnlyFans pornósztár a „csevegésekre” támaszkodik, hogy még több pénzt csaljon ki az előfizetőktől, de manapság a fárasztó csetelés helyett, egyre többen inkább a mesterséges intelligencia segítségét kérik, így csetbotok végezik el helyettük a "piszkos munkát".
Vágólapra másolva!

Az OnlyFans egy pornóval teli weboldal, amely lehetőséget kínál előfizetőinek, hogy „hiteles kapcsolatokat” alakítsanak ki a tartalomkészítőkkel. Egyes ügynökségek, amelyek az OnlyFans pornómodelljeinek az oldalát kezelik, állítják, hogy mesterséges intelligencia szoftvert használnak az előfizetőkkel való szexcsetre, megkerülve vagy minimálisra csökkentve az emberi csevegés szükségességét - írja a Reuters.

A szoftvert nyíltan hirdetik a menedzsment ügynökségeknek, de nem hozzák nyilvánosságra az OnlyFans előfizetői számára, akik azt feltételezik, hogy valós időben csevegnek pornósztárokkal.

Az egyesült államokbeli székhelyű NEO Agency webhelye azzal büszkélkedhet, hogy olyan AI chatbotot tervezett, amely 

nem csak üzeneteket küld; de hiteles kapcsolatokat hoz létre.

A FlirtFlow nevű chatbot

 megragadja az évek óta tartó kapcsolatépítési szakértelem lényegét, biztosítva, hogy minden interakció valódi és értelmes legyen.

Az OnlyFans szolgáltatási feltételei pedig kifejezetten tiltják az AI chatbotok használatát. „Nem használhat mesterséges intelligenciát, chatbotot az üzenetek írásához” – szólnak a feltételek.

Az OnlyFans nem volt hajlandó válaszolni a Reuters kérdéseire a mesterséges intelligencia használatával kapcsolatban. 

EXCLUSIVE Kim Kardashian’s OnlyFans lookalike Christina ‘Ashten’ Gourkani dead at 34
Egy OnyFans modell. Fotó: Instagram/ ashtens_empire 

A vállalat azt mondta, hogy a feltételek egyértelművé teszik, hogy jogilag az alkotók felelősek minden előfizetővel folytatott interakcióért.

Az OnlyFans azon ígérete, hogy közvetlen kapcsolatokat létesít az alkotók és az előfizetők között, megkülönböztette a többi pornóoldaltól. A cég, 2022-ben közel 1,1 milliárd dollár bevételről számolt be.

A chatbotokat használó cégek hivatalosan nem állnak kapcsolatban az OnlyFans-szel. De együttműködnek az alkotókkal és kezelő ügynökségekkel, amelyek hozzáféréssel rendelkeznek az OnlyFans fiókokhoz.

A NEO Agency körülbelül 70 OnlyFans pornókészítőt kezel, és talán a felük használja a FlirtFlow-t, mondja Luc Jaris vezérigazgató. Így tesz több tucat alkotó körülbelül 20 másik ügynökségnél – mondta.

Néhány évvel ezelőttig a mesterséges intelligencia nem tudta „igazán felfogni” a flörtölést, de mostanra a chatbot még jobb is lehet benne, mint a valódi emberek.

A szoftver „beszélgetési módot” használ – hatékonyan, kis beszéddel –, hogy alapvető információkat szerezzen az előfizetőktől, mondta Jaris.

Jaris szerint a chatbot az olyan népszerű fiókoknál a leghatékonyabb, ahol „még egy 14 fős csevegőcsapat is túl kevés lehet”. Kevésbé alkalmas egy „nagyon személyre szabott csevegéshez” szokott kis rajongótábor számára, ahol nagyobb valószínűséggel érzékelik a felhasználók azt, hogy nem egy emberrel beszélgetnek.

A szoftver megkerüli az OnlyFans bottilalmát, mivel az embereknek továbbra is manuálisan kell elküldenie az AI által generált üzeneteket. Jaris, a NEO Agency munkatársa elmondta, hogy a FlirtFlow emberi segítség vagy az OnlyFans észlelése nélkül is képes üzeneteket írni és küldeni.

A 4,99 és 50 dollár közötti havi előfizetés ellenében az OnlyFans lehetőséget kínál a pornókészítőkkel való interakcióra, és nemcsak szexuális kielégülésre, hanem érzelmi kapcsolatra, sőt intimitásra is szert tehet. A Reuters vizsgálata megállapította, hogy a modelleket megszemélyesítő csetbotok  használatát egyre inkább ellenőrzik. 


 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!