Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Elönti a Belvárost a szemét, Karácsony nem csinál semmit

Vágólapra másolva!
Elképesztő állapotok uralkodnak Budapest szívében Karácsonyék hanyagsága miatt. Mindez az országimázst is rombolja. Mióta baloldali vezetése van a fővárosnak, egyre nagyobb a szemétkáosz.
Vágólapra másolva!

Több belvárosi lakó is arra panaszkodott az Origónak, hogy az illetékesek nem viszik el rendszeresen a szemetet. Az alábbi képen a Dorottya utca egy része látható. Ez az utcakép fogadja a turistákat a Belvárosban, csak azért mert a főváros képtelen elvinni időben a szemetet. A Belvárosban a lakók elmondása szerint ez rendszeresen előfordul. A főváros szívében tehát ilyen helyzetet kreál a hanyag munkája miatt a Gyurcsány-fióka, Mártha Imre vezette Budapesti Közművek. Mindez nemcsak Budapest, hanem az egész ország imázsát nagyban rombolja.

Elképesztő állapotok a Belvárosban Karácsonyék miatt 

Mint arról korábban beszámoltunk, Karácsony Gergely leszereltetett háromezer fővárosi kukát, és elvont kétmilliárd forintot a város köztisztaságáért felelős cégétől. 

Budapest utcáit ellepte a szemét és a kosz.

Karácsony intézkedéseinek hatását a fővárosiak is érzik, „nem véletlen, hogy a környező európai nagyvárosok között Budapest tisztaságával a legelégedetlenebbek az itt élők".

Fővárosszerte folyik ki a szemét a kukákból

Budapest több pontjáról is megkeresték korábban a lakók a Metropolt, hogy kezd szeméttelepre hasonlítani azoknak a köztéri szemeteseknek a környéke, amit a fővároshoz tartozó cégek üzemeltetnek. 

Albertfalva - Fehérvári út Fotó: Metropol
Szarvascsárda tér Fotó: Metropol
Üllői út - Ecseri út Fotó: Metropol
Rákoscsaba, Újtelep - Naplás út Fotó: Metropol
Fehérvári út mentén Fotó: Metropol

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről