Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Kulcsár Edina végre megszólalt születendő gyermekének a nevéről

Vágólapra másolva!
Az utóbbi hónapokban, mióta kiderült, hogy Kulcsár Edina és G.w.M második gyereküket várják, hatalmas az érdeklődés a pár iránt. Sokan kíváncsiak a baba nevére, melyre most az egykor szépségkirálynő a közösségi oldalán válaszolt.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo elsőként beszámolt, második közös gyereküket várja Kulcsár Edina és férje, G.w.M. Az egykori szépségkirálynő azt mondta, hogy a babát tervezték, és már azt is tudják, mi lesz a neve. 

A bejelentésük óta egyfolytában faggatják őket a közösségi oldalaikon, ők pedig nagyon élvezik azt, hogy újra a figyelem középpontjába kerültek az utóbbi hónapokban. Főleg Kulcsár, aki folyamatosan utalást tesz a születendő kisfiuk nevére vagy a terhességével kapcsolatos kérdésekre, konkrétumokat azonban ritkán árul el. 

Nemrég az Instagram-oldalán válaszolt a követői kérdéseire, ahol az egyikük megkérdezte, hogy mi lesz a baba neve. Edina azonban sejtelmes választ adott a sokakat érdekelt kérdésre:

"Én ezt maximálisan a férjemre bízom! Minden vágya az volt, hogy legyen tőlem egy kisfia, így én minden vele kapcsolatos információ megosztást rá bízok. Ha jónak látja, akkor majd kiteszi, de egyelőre az az én infóm, hogy majd akkor teszi közzé, ha megszületik. De nála sose lehet tudni. 

Annyit elárulhatok, hogy neki sem mindennapi lesz a neve

 - osztotta meg.

Az is kiderül, hogy fia és lánya is császármetszéssel születtek, ami hatalmas fájdalom a számára.

"Ha változtatnék valamit a múltamban, akkor ez mindenképp közötte lenne, hogy hadd éljem át a természetes szülés élményét. 

Nem érdekelne a fájdalom sem. 

Inkább annak a híve vagyok, hogy inkább abban a pillanatban fájjon valami, mint utána több hétig, de már mindegy, viszont ez bennem lesz, amíg élek. Persze az a lényeg, hogy a baba biztonságban és egészségesen szülessen meg, úgyhogy ezzel szoktam magamat nyugtatni" - vallotta be. 

Jöhet a harmadik baba is

A pár már előző házasságaikból is nevelnek két-két kiskorú gyereket, azonban ha rajtuk múlna tovább bővülne a családjuk.

"Ez egy érdekes téma, és még mi sem tudjuk. Nyilván ezt csak az tudhatja, aki akkora szerelemben van, ahogyan mi is.

Sokszor Márk azt mondja, hogy "Fuh, én még 20 gyereket szeretnék tőled!

Márk olyan beállítottságú mint én, a család a mindene. Imádjuk a gyerekeket, és mindig azt mondja, hogy azért legyen még egy. Nem tudom, hogy még mi lesz. Nálunk sokszor van nyüzsgés, mindenki egyszerre akar mindent. Ilyenkor egymásra nézünk, és azt mondjuk, hogy nem kell több. 

Alapvetően pedig bevállalnánk szerintem még egyet. 

Én abortuszellenes vagyok, úgyhogy ha lenne még egy, és véletlen lenne, akkor én nem tudnám elvetetni. Abba tönkremennék"- mesélte korábban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről