Most Ceglédi Zoltán tette nevetségessé Puzsér Róbertet

Vágólapra másolva!
Kemény hangvételű választ írt Puzsér Róbertnek Ceglédi Zoltán, aki arról is beszélt, hogy miért távozott Puzsér az Ötből - írta meg a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Ja, kérem, ha nem a kis bólogató csinovnyikjaid vannak ott, ja, ha van, aki vissza mer szólni, aki esetleg jobban emlékszik bizonyos dolgokra, azt te már nem szereted. Hard Talk, az, persze

– írja hosszú posztjában Ceglédi Zoltán.

puzsérróbert
Puzsér Róbert Fotó: Felvegi Andrea

A telefonszámomat pedig nyugodtan töröld ki, személyes dolgunk nekünk már nem lesz egymással soha a büdös életben. Én egy szót nem fogok veled beszélni, hisz úgyis kommentelni akartál csak. Hajrá, pötyögjed. Innentől én nem ismerlek

– zárul Ceglédi Zoltán Puzsér Róbertnek írt vasárnapi válaszposztja, amelyben a politikai elemző hosszasan beszél az Öt című műsorról, amikor még Puzsér is a szereplőgárda egyike volt. A kritikus-publicista vasárnap reggeli posztja indította el a kommentháborút, melyben Puzsér felrója Hontnak és Ceglédinek, hogy pár hónapja letiltatták a kommentelési lehetőséget a műsoruk alatt.

Csak Ceglédi Zoltánnak meg Hont Andrásnak legyen szabad kedvükre karaktergyilkolnia bárkit, aki alternatívát mer állítani Gyurcsány Ferenccel és Orbán Viktorral szemben, de nekik ne kelljen szembesülniük a tevékenységüket illető véleményekkel. Miféle magatartás ez, lehet férfiatlanabb és gyávább ennél?

– írta korábban Puzsér.

Korábban arról is írtunk, hogy Puzsér Róbert b.zizott, cigányozott, ezután Ábrahám Róbert összeverte a humoristát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!