A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Megfőzte és megette szomszédja kutyáját egy alföldi család

Vágólapra másolva!
Bizarr történetet mesélt el egy férfi ma a Rádió1-en: amikor az Alföldön éltek, a szomszéd család megfőzte és megette a német juhászukat. Az esetet azzal magyarázták, hogy zavarta az ugatásuk.
Vágólapra másolva!

Az elmérgesedő szomszédi viszonyról beszélgettek hétfőn a Balázsék a Rádió1-en - olvasható a Mandiner oldalán. 

Egy üzenetben valaki megírta, hogy szomszédaik megfőzték és megették a kutyájukat. A rádiósok felhívták az illetőt, aki elmondta, valóban így történt. Elmesélte, hogy korábban az Alföldön éltek, balhés szomszédaik voltak. 

Egyik nap nem találták a kutyát, mígnem meglátták annak bundáját a szomszéd bográcsa mellett.

A család éppen főzött. Nem tagadták a dolgot, később visszaadták a kutya láncát. Azzal indokolták a tettüket, hogy zavarta őket a kutya ugatása.

 Az illető nem tett feljelentést a rendőrségen, mert a családban volt egy gyerek. 

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, egy férfi letépte egy sirály fejét, mert az beleevett a sült krumplijába. Arról is írtunk, hogy szándékosan gázolt halálra egy háromlábú cicát egy nő Hatvanban. Direkt áthajtott egy sántító, beteg állaton a nő, csak azért, mert az útjában volt.

Állatkínzás miatt vádat emeltek egy 19 éves ausztrál férfi ellen is, aki szándékosan elütött 20 kengurut az Ausztrália délkeleti részén fekvő tengerparti városban, Merimbulában. Nem csak az utakon, de a vízben is történnek hasonló tragédiák: hajók által elgázolt bálnák tetemét sodorta partra a víz a San Franciscó-i öbölben. 

Egy idős férfi közel 40 lovat tartott a birtokán. Az állatokról azonban nem gondoskodott, ráadásul egy sötét és szűk helyre zárta be őket, takarmány és víz nélkül. A súlyos elhanyagolás miatt több ló is elpusztult. Egy férfi április elején kegyetlen módon egy fára felakasztotta a kutyáját, majd az állat tetemét ott hagyta a helyszínen. A bíróság elítélte állatkínzás miatt. Egy dél-koreai férfit 14 hónap börtönbüntetésre ítéltek hetvenhat macska megöléséért, ami az ázsiai ország egyik legborzalmasabb állatkínzási ügye volt az elmúlt években.

Szintén áprilisban egy encsi nő halálra éheztette a kutyáját. A nő, mikor eladta a házát, akkor a láncon tartott kutyáját étel és víz nélkül magára hagyta, ezért az állat szörnyű kínokat élt át, mielőtt elpusztult. Amikor a kutyát megtalálták, akkor az tele volt sebekkel és az éhezés és szomjúság miatt rendkívül sovány volt. Sőt ezek miatt elképesztően nagy fájdalmakat élt át, amivel a gazdája különös szenvedést okozott az állatnak.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!