A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Pánik – a 36 fokos hőségben elfogytak a ventilátorok!

Vágólapra másolva!
A nagy hőségben sokan már nem tudták kivárni a készletek feltöltését és a ventilátoros hősugárzókat is elkezdték felvásárolni. Kutyaharapást szőrével? Esetleg elnézték és ventilátornak hitték, vagy lehet fűtés nélkül akarják használni a ventilátort benne? Nem tudhatjuk.
Vágólapra másolva!

Ezekben a forró nyári napokban van rosszabb, mint a hőséget elviselni: ha remény sincsen arra, hogy lehűljünk kicsit. Ami most nagyon sok embernek sajnos az egyik legnagyobb problémája, hiszen az üzletek kifogytak a ventilátorokból. Erről több cikk is megjelent a napokban, és még nagyobb pánikot keltett a forróságtól már amúgy is elcsépelt embereknél. 

Bestbyte Kft.

Az a híresztelés, hogy a boltok nagy része kifogyott a készletből, igaz. Viszont vannak még rejtett tartalékai egyes üzleteknek, mint például a BestByte-nak. 

Míg a napokban az Alleeban található üzleteket járva már csak a „hűlt” helyét találták a vásárlók a ventilátoroknak - mert a hétvégén a megnövekedett forgalom miatt valóban gyorsan megvásárolták a teljes bolti készletet - csak ideiglenesen fogytak ki a termékekből. Azóta már feltöltötték a polcokat! 

Bestbyte Kft.

A BestByte óriási árukészlettel rendelkezik elektronikai és háztartási cikkek terén, többek között szerencsére rendelkezésükre állnak ventilátorok is hatalmas mennyiségben. A fotók az eheti raktárkészletüket mutatják. 

Érdekes információ, hogy csak júliusban több mint 13 000 darab ventilátort értékesített a cég, közel 40 féle termékből, és több tízezer darab van még raktáron: asztali, álló, padló, mennyezeti, párásító, oszlop, lapát nélküli ventilátor; ez közel egy tucat konténernyi áru.

Young bearded man using electric fan at home, sitting on couch cooling off during hot weather, suffering from heat, high temperature
Bestbyte Kft.

Az olcsóbb és drágább fajtákból, kisebb és nagyobb méretűekből is hatalmas készlet várja még az enyhülésre vágyó embereket. A mennyezeti ventilátorok a hosszabb távú megoldások, mert az egész helyiségben keringtetik a levegőt és télen is hasznosak, mert lenyomják a meleg levegőt fentről, javítják a hőérzetet. Ez a típus hazánkban még most kezd terjedni, hasonlóan, mint a mediterrán vidékeken.

Sporty man refreshing
Bestbyte Kft.

 A klímákat is kiemelkedően sokan keresik, de a BestByte üzleteiben azokból is több ezer áll még rendelkezésre. Igaz, ezeket időigényes telepíttetni, de az áruház ebben is tud segíteni, és érdemes előre gondolkozni már a jövőre nézve, hiszen sajnos hasonló vagy melegebb nyarakkal riogatnak minket a szakemberek. A klíma pedig sokkal hatékonyabb hűtési technika mint a ventilátor, így jobban is élvezhetjük annak előnyeit.

Mindenesetre a BestByte-nál a boltok töltését folyamatosan végzik, így sok más műszaki áruházzal ellentétben itt újra teli polcok várják a vásárlókat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!