A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy

Új mobilapplikáció segít a vonat- és buszközlekedés megtervezésében

Emma MÁV app
Itt az EMMA - Egységes Menetrend Magyarországon - integrált utazástervező platform
Vágólapra másolva!
A vonat- és buszmenetrendek, valamint a járatok valós idejű adatai is láthatóak a MÁV új applikációjában, amit bárki letölthet az okostelefonjára - közölte a vasúttársaság.
Vágólapra másolva!

Az EMMA - Egységes Menetrend Magyarországon - az első olyan, integrált utazástervező platform, amellyel nemcsak a hazai vasúti és autóbuszos menetrendek válnak elérhetővé, hanem a járatok valós idejű adatai is, így annak segítségével bárki egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan tervezheti meg utazását a közösségi közlekedés szinte minden eszközével - írta közleményében a vasúttársaság. 

Az appon keresztül elérhető felületen 

egy helyen és valós időben követhető minden vonat, Volánbusz és HÉV, továbbá a BKK és számos helyi járat minden lényeges információja, 

beleértve az esetleges késéseket és más, rendkívüli közlekedési eseményeket, ahogyan azt is, hogy melyik vágányról indul a vonat és melyik kocsiállásról az autóbusz, továbbá mikor érkezik a járatunk az adott megállóba.

A MÁV közlése szerint a fejlesztéssel párhuzamosan a megszokott, „borsópöttyös” térkép sem tűnik el, az továbbra is elérhető lesz.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!