A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lövöldözés volt Ercsiben

Vágólapra másolva!
Évek óta rossz kapcsolatban volt egymással két család Ercsiben, ami odaáig fajult, hogy az egyik család fegyverekkel támadt rá a másikra. A rendőrök a TEK-kel együtt elfogták a támadókat.
Vágólapra másolva!

Augusztus 10-én 13 óra 12 perckor egy férfi tett bejelentést a rendőrségen Ercsiben, hogy az Egressy utcában többen rátámadtak a családjára, és a

 támadók gáz-riasztó, valamin gumilövedékes fegyverekkel lőtték a családját, akik közül ketten megsérültek. 

A rendőrök a bejelentés után azonnal a helyszínre mentek, majd kiderítették, hogy két helybeli család közötti vitája fajult lövölfözéssé. 

Ezután, másnap, augusztus 11-én, nem sokkal 12 óra után egy összehangolt akcióban, a TEK segítségével fogták el a támadókat a 6-os főút mellett. 

A rendőrök 17 férfit állítottak elő, akik közül 15-öt őrizetbe is vettek. 

Az őrizetbe vett férfiak elszámoltatása jelenleg is zajlik. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelniük. 

A rendőrök azon dolgoznak, hogy a támadás többi részvevőjét is azonosítsák és elfogják. 

Ahogy arról korábban írtunk, egy nagykállói benzinkúton ütötte-verte saját unokatestvérét egy férfi és fivére egy nagykállói benzinkúton.

A két fiatal férfi egy korábbi vita miatt  hosszabb ideje haragban volt unokatestvérével, tavaly ősszel azonban véletlenül összefutottak vele egy nagykállói benzinkúton.  Az egyik férfi ezért - ahogy elsétált mellette - arcon ütötte unokatestvérét, ami miatt verekedni kezdtek. 

A kocsiból kiszálló rokonok szemtanúi voltak az esetnek, és megpróbáltak közbelépni, hogy megakadályozzák a további verést, azonban a férfi testvére is beszállt a verekedésbe, és együtt folyamatosan ütötték-verték unokatestvérüket. A verést csak akkor hagyták abba, amikor a benzinkút tulajdonosa kiment az épület elé, és rájuk szólt. Csak a szerencsének köszöngető, hogy nem történt tragédia, ugyanis a fejét több erős ütés is érte. 

Az ügyészség a két férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat, tárgyalás nélkül felfüggesztett börtön kiszabását javasolta velük szemben.

Tavaly októberben egy férfi részegen ment át az egyik rokonához, aki azonban a közöttük lévő rossz viszony miatt nem engedte be a kapun. A férfi ezért egy baseball ütővel betörte a rokona utcán parkoló céges autójának a szélvédőjét, letörte a visszapillantóját, majd azzal fenyegetőzött, hogy megöli a rokont. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!