Magyar Péter így rabolta el egy férfi telefonját - videó

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Luxusszórakozóhelyen okozott balhét Magyar Péter
Vágólapra másolva!
A magyar embereknek tudniuk kell, egy olyan ember jelentgeti fel a kormányt, aki bűncselekményeket követ el, és a felelősségre vonás elől a mentelmi joga mögé bújik - minderről Menczer Tamás beszélt annak kapcsán, hogy Magyar Péter továbbra sem vállalja a felelősséget azért, mert ellopott egy telefont egy férfitől, majd azt a Dunába dobta. Magyar Péter júniusban egy népszerű fővárosi szórakozóhelyen járt, ahol többekkel összetűzésbe keveredett, köztük egy férfival is, aki a mobiltelefonjával rögzítette, ahogy a politikus kihívóan viselkedett lányokkal. Magyar előbb megütötte a férfit, majd elvette a telefontját. A baloldali politikust végül a biztonsági őrök dobták ki a szórakozóhelyről, a politikus pedig a Dunába dobta a korábban erőszakosan elvett készüléket.
Vágólapra másolva!

Magyar Pétert még  június 21-én hajnalban a biztonsági őrök dobták ki egy belvárosi luxus-szórakozóhelyről, mivel a baloldali politikus közbotrányt okozott. Szemtanúk beszámolói és videófelvételek alapján a diszkóban részegen randalírozott, és megütött egy férfit is. Fiatal lányokkal erőszakoskodott, egy édesapa beszámolója szerint 17 éves lányának, alpári kifejezéseket használva, nyílt szexuális ajánlatott tett.

Magyar
Magyar kiskorú lányokat zaklatott, leguggolt eléjük, fejét hozzájuk szorította

Így lophatta el Magyar a telefont

A botrányos éjszaka egyik kulcsmomentuma volt, hogy Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket. Később a telefon tulajdonosa feljelentést tett, majd a Tényeknek is nyilatkozott. A hírműsorban videókat mutattak be Magyar botrányos viselkedéséről, majd pedig az is kiderült, hogy a férfit Magyar Péter kétszer is pofon vágta. 

A férfi estével kapcsolatban felidézte, hogy 

nemcsak Magyar Péter, hanem Radnai Márk, Magyar Péter pártjának alelnöke is fenyegette, a szórakozóhelyen pedig azt követelte tőle, hogy fejezze be a felvételek készítését. 

A Tényeknek nyilatkozó férfi azt állítja, 

először fel sem ismerte Magyar Pétert, mert a politikus már akkor annyira részeg volt, hogy nehezen lehetett azonosítani."

A felvételeket készítő férfi megerősítette, hogy végül Magyar csavarta ki a kezéből a telefont, ezután ő pedig megpróbálta visszaszerezni, követte a társaságot, amely Magyar kidobása miatt távozni kényszerült. Ekkor csattant el a két említett pofon, ami, elmondása szerint, váratlanul érte a telefonját visszaszerezni próbáló áldozatot. Mint mondta, ezután Magyar nagy elánnal a Duna felé indult, amit először senki sem értett. Ezután feltűnés nélkül próbálta belepottyantani a Dunába a telefont, de ezt mindenki látta, mert figyelték, hogy miért indult el a víz felé a politikus. 

A telefonját elveszítő férfi ezek után egy járókelőtől kölcsönkért mobillal hívta a rendőröket, Magyarék pedig ekkor taxival elhagyták a helyszínt. A rendőrök, mint az már ismert, búvárok segítségével szerezték vissza a Dunába hajított mobilt, amelyről kinyerhetők voltak a felvételek, amelyeken Magyar fiatal lányok lábai között csúszik-mászik az Ötkert nevű belvárosi luxusszórakozóhelyen.  A férfi elmondása szerint egyébként az eset után napokkal Radnai Márk verőemberek társaságában még egyszer megfenyegette. 

A rendőrök, mint az már ismert, búvárok segítségével szerezték vissza a Dunába hajított mobilt, amelyről kinyerhetőek voltak a felvételek, melyeken Magyar fiatal lányok lábai között csúszik-mászik az Ötkert nevű belvárosi luxus-szórakozóhelyen. A Dunából előkerült felvételeken jól látszik hogy mennyire agresszív módszerekkel provokálta szexuálisan Magyar Péter a kiszemelt lányokat. Leguggolt eléjük, fejét intim testtájakhoz szorította, erőszakkal átmászott a lábuk között.  Aki tiltakozott annak azt mondta: Örülj, hogy szétteheted nekem a lábadat!

Sikoltoztak, aztán elmenekültek a letámadott lányok

 

Miért menekül Magyar Péter a felelősség elől?

A fenti botrányos esettel kapcsolatban derült ki, hogy Magyar ragaszkodik a brüsszeli mentelmi jogához, így elakadt az eljárás a Dunába dobott telefon ügyében. Magyar Pétert így nem lehet kihallgatni. A baloldali politikus rengeteg erőszakos botránya ellenére sem vállalja semmiért a felelősséget. A fenti esettel kapcsolatban érdeklődött Menczer Tamás hétfőn.

Peti! Szórakozóhelyen telefont lopsz, és a mentelmi jogod mögé bújsz?"

- tette fel a kérdést Menczer Tamás. „Hol a nagy bátorság?” – tette hozzá.

Kedden pedig Menczer Tamás legújabb Facebook videójában azt mondta: Peti, telefont lopsz, a Dunába hajítod, és elszaladsz?! Jön a rendőrség, de te európai parlamenti képviselő vagy, neked mindent szabad?! És még te akarod feljelenteni a kormányt? 

A magyar embereknek tudniuk kell, egy olyan ember jelentgeti fel a kormányt, aki bűncselekményeket követ el, és a felelősségre vonás elől a mentelmi joga mögé bújik"

- mondta Menczer Tamás.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!