A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Felvételen a brutális baleset a Mecsekben

Vágólapra másolva!
Egy autó szemből nekiütközött egy másik autónak, miután egy kanyarban átlépte a záróvonalat. Mind a két sofőr családapa és mindkettő megsérült, de élve megúszta a horrorbalesetet. A Clio sofőrje a rendőröknek azt mondta, a kormánymű hibásodott meg.
Vágólapra másolva!

Négy napja, augusztus 6-án a Komló és Pécs között fekvő pihenőnél található étterem előtt ütközött össze a két autó. Egy fehér Renault Clio az egyik jobbkanyarban áttért a szemközti sávba, és a záróvonalat átlépve iszonyatos sebességgel nekiütközött a szembe jövő kocsinak. A Bors megosztotta a baleset pillanataiban készült felvételt, amelyeket a Clio mögött haladó kocsi fedélzeti kamerája készített. Az eset után a Mecsek Pihenőhelynél lévő étterem dolgozói kirohantak segíteni. A mentőket is ők hívták ki.

"Az úttest borzalmasan festett: a környéken járók elmondása alapján minden törmelék borított, míg a két, totálkárosra tört, frontálisan ütköző autó összetörve hevert az úton" - írta meg a lap, amelyből az is kiderül, hogy mindenki túlélte a balesetet.

A fehér kocsit vezető férfi véres fejjel, de saját lábán szállt ki a kocsiból, a vétlen autót vezető fiatal, kétgyerekes családapának pedig a bordája és a bokája is eltört és sokkot kapott.

A rendőrök már vizsgálják a baleset körülményeit. A lap információi szerint a vétkes sofőr vallomást tett. Azt mondta, nem aludt el és nem nyomkodta a telefonját, a kormány az, ami nem működött. A kisgyermekes családapa összetört, magát hibáztatja a történtekért. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!