Szijjártó Péter: Ma két magyar csapatért is idegenben szoríthatunk az UEFA Konferencia Liga selejtezőjében

Szijjártó Péter
Szijjártó Péter külügyminiszter
Vágólapra másolva!
Csütörtökön két magyar csapatért is idegenben szoríthatunk az UEFA Konferencia Liga selejtezőjében: 18 órakor a Paks lép pályára Csehországban, míg 20 órától a Puskás Akadémia kezdi meg a rájátszást a Fiorentina otthonában, Olaszországban - írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán csütörtök reggel.
Vágólapra másolva!

Tekintettel arra, hogy mindkét meccsre közel százas vagy azt meghaladó nagyságrendben érkeznek majd magyar szurkolók, kiemelt figyelmet fordítanak a mérkőzésekre - tette hozzá. Az Európa-Bajnokság és az Olimpia után tehát csütörtökön újra egy-egy sportesemény szolgáltat feladatot a magyar konzuloknak.

 Annak érdekében, hogy minden kilátogató szurkoló akár már a helyszínen segítséget tudjon kapni baj esetén, két-két konzulunk személyesen is jelen lesz Firenzében és Mladá Boleslav városában a stadionokban - emelte ki a miniszter. 

A helyszíni segítségnyújtás mellett pedig ezúttal is rendkívüli ügyeleti telefonszámokat létesítettek:
    +36 70 410 7520 az Olaszországba utazó szurkolók részére
    +420 602 224 415 a Csehországba utazó szurkolók részére
    A telefonszámok már élnek, a konzulok pedig a stadionokban várják majd a Paks és a Puskás Akadémia szurkolóit! - zárta bejegyzését Szijjártó Péter.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!