Britney és Mariah ugyanarra a férfira hajt

Vágólapra másolva!
Az év legnagyobb "meccsének" ígérkezik Britney Spears és Mariah Carey küzdelme, a két szupersztár ugyanis ugyanarra a férfira, a 23 éves Tom Brady futballsztárra vetette ki a hálóját.
Vágólapra másolva!

Fotó: EPA

Bradyre élete legnagyobb meccse vár

A 30 éves Mariah egy bostoni partira hívta meg Bradyt. Az este alatt az énekesnő el sem mozdult kiszemeltje mellől, táncolni hívta, és a szemtanúk szerint igen bensőséges beszélgetésbe bonyolódott vele - adta hírül a The Mirror című brit napilap.

Mariah-nak azonban komoly konkurenciával is számolnia kell, hiszen a frissen szakított Britney is Bradyvel akarja orvosolni szerelmi bánatát. Legalábbis arra enged következtetni az a tény, hogy a popsztár személyesen hívta meg a focistát a bostoni FleetCenterben rendezett koncertjére.

A jóképű Bradyre azóta figyelt fel a média, hogy a focista az idei Super Bowl-döntőben győzelemre vezérelte csapatát, a New England Patriots együttesét. Az énekesnők által favorizált Bradyt eddig nem ostromolták a nők, hiszen stabil hároméves kapcsolatban él Laura Kinsman újságírónővel. Kinsman nemrégiben költözött Los Angelesbe, hogy egy helyi lapnál dolgozzon, ám amióta értesült a barátja ellen indított "hajtóvadászatról", a hazatérését fontolgatja, hogy Brady közelében lehessen ezekben a "kísértésekkel teli" időszakban.

Ajánlat
Britney oldala

Korábban
Britney és Justin a fészkükért mentek ölre

Gyarapítsa CD-gyűjteményét

Britney albumaival!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!