A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

A tervek szerint újra összeáll a Led Zeppelin

Vágólapra másolva!
A rock történetének egyik legnagyobb klasszikusa számító Led Zeppelin tagjai közelebb állnak a közös visszatéréshez, mint a feloszlás óta bármikor is. A tervezett világkörüli turné legénységét a három alapító tagon kívül az elhunyt dobos, John Bonham fia, Jason alkotja majd.
Vágólapra másolva!

A visszatérés már több alkalommal is szóba került Robert Plant, Jimmy Page és John Paul Jones között, de a belső viszálykodás és a legendásan kompromisszumképtelen zenészek nézeteltérései mindeddig meghiúsították a tervet. Most viszont békét kötni látszik a trió; bennfentesek elmondása szerint 2003-ra teljes megújulást terveznek.

A banda dobosa, John Bonham 1980-ban egy végigivott éjszaka után bekövetkezett fulladásos halála óta nem turnézott, bár játszottak együtt az 1985-ös Live Aid segélykoncerten, 1988-ban az Atlantic Records fennállásának 40. évfordulóján, no és persze 1995-ben, amikor a zenekar bevonult a Rock & Roll Halhatatlanjainak Csarnokába. A basszusgitáros Jones a többszöri felkérés ellenére kimaradt a Plant & Page 1994 és 1998 között futó formációjából.

A gitáros Page jelenleg egy DVD elkészítésén dolgozik, amely eddig ki nem adott fellépéseket és egyéb ritka videofelvételeket tartalmaz majd. A DVD megjelenése a következő év elejére várható, nagyjából akkorra, amikor a nem hivatalos információk szerint a zenekar turnéja elkezdődik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!