A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Elkapták az ittasan autózó Diana Rosst

Vágólapra másolva!
Kacsázva haladó autót állítottak meg a rendőrök egy arizónai országúton. A kocsit Diana Ross vezette, akiről a vérvizsgálat után kiderült, hogy ittasan ült a volán mögé.
Vágólapra másolva!

Elszíneződött a szonda, amit a rendőrök Diana Ross énekesnővel fújattak meg egy országúti ellenőrzés során Arizónában. A vérvizsgálat azután kimutatta, hogy a soul-királynő szervezetében a megengedett alkoholmennyiség két és félszerese volt, amikor autóba ült. Az 58 éves énekesnőnek három további közlekedési szabálysértést is felróttak. Végül hazaengedték, de feljelentették ittas vezetés miatt, és hamarosan, január 13-án bíróság elé kell állnia.

A rendőrségi szóvivő elmondta, hogy egy kacsázva haladó autóról érkezett bejelentés a tucsoni kapitányságra, és ez alapján eredtek a művésznő kocsija után. Az ellenőrzés során Diana Ross mindvégig udvariasan tárgyalt a rendőrökkel - tette hozzá a szóvivő. Ross és menedzsere egyelőre nem kívántak a történtekről beszélni. A súlyosan depressziós, alkohol- és gyógyszerfüggő énekesnő tavasszal egy rehabilitációs klinikára is bevonult, hogy kezeltesse betegségét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!