Jay-Z kosárcsapatot vásárolt

Vágólapra másolva!
Jay-Z újabb és újabb elfoglaltságokat keres korábbi hivatása, a rappelés helyett. Azonkívül, hogy ő a kedvese, Beyoncé menedzsere, most már a New Jersey Nets kosárlabda csapatának társtulajdonosa is.
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO

Bár lemondott a reflektorfényről Jay-Z, és ezentúl nem kíván rapperként dolgozni, ezentúl sem lesz sok ideje a pihenésre. Azonkívül, hogy ő a kedvese, Beyoncé menedzsere, de befektető társaival közösen megvásárolta a New Jersey Nets kosárlabda csapatát.

Jay-Z-ről köztudott, hogy lelkes rajongója az NBA-nek, és most, hogy a csapat megvásárlásához szükséges 300 millió dollár is összegyűlt, már semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy ha kedve szottyan, akár az óriások edzésein is részt vegyen.

Az egykori rapper azt sem sajnálja, hogy a csapat körüli teendők ellátása miatt Kaliforniából Brooklynba kell költöznie.

Jay-Z hattyúdala/axetazis/20030929jayz.htmlJay-Z hattyúdala/axetazis/20030929jayz.htmlJay-Z csapatában az NBA új sztárja/axetazis/20030723jayz.htmlJay-Z és Punjabi MC közös száma/axetazis/20030331jayz.html
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!