A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Biden szellemileg teljesen leépült: Megmutatjuk, kik léptették vissza

Vágólapra másolva!
Ha Joe Biden alkalmatlan elnökjelöltnek, akkor minden bizonnyal elnöknek sem alkalmas. Mindezek után joggal adódik a kérdés, kik dönthettek Biden helyett. Mutatjuk a legbefolyásosabb személyeket.
Vágólapra másolva!

Joe Biden visszalépett az elnökjelöltségtől és az abból való küzdelemből. Ezzel pedig gyakorlatilag elismerte, hogy nem alkalmas arra, hogy az Amerikai Egyesült Államokat vezesse. Ha pedig nem alkalmas az ország vezetésére, és ezt el is ismerte, akkor vajon kik dönthettek helyette az elmúlt években és kik léptették vissza? 

Soros fia szinte a Fehér Házban lakott 

Az első helyen Soros György és fia áll. Ők rendszeresen jártak a Fehér Házba. Alexander Soros azóta kap rendszeres meghívást az Amerikai Egyesült Államok mindenkori elnökének lakó- és munkahelyére, amióta Joe Biden tölti be a tisztséget. Az amerikai sajtó szerint Alexander Soros az édesapját képviseli ezeken a találkozókon. A Fox News úgy tudja: a spekuláns fia 2021 óta legalább 14-szer fordult meg a Fehér Házban.

Alex Soros Joe Bidennél

Szintén komoly befolyást gyakorolt a jelenlegi elnökre Barack Obama, akinek elnöksége alatt Biden alelnök volt. Mindezek mellett ne felejtsük el a Clinton családot sem, akik szintén a mostani elnök legfőbb támogatói voltak. 

Még 2024 márciusában Barack Obama és Bill Clinton volt amerikai elnök a hivatalban lévő Joe Biden kampányát segítette. A három demokrata együtt jelent meg New Yorkban egy nagyszabású adománygyűjtő rendezvényen. A manhattani Radio City Music Hallban tartott eseményen több sztár is fellépett. Joe Biden kampánycsapata közölte, hogy több mint 26 millió dollárt gyűjtött össze. A rendezvényen több ezren voltak, egyesek 225 dollárt, volt, aki félmillió dollárt fizetett egy-egy belépőjegyért.

Obama és Bill Clinton Bidennel idén márciusban

A HÁROM POLITIKUS RÉSZT VETT EGY PANELBESZÉLGETÉSEN, AMELYEN A DEMOKRÁCIÁRÓL, A FEHÉR HÁZBAN TÖLTÖTT ÉLETRŐL, A NEMZETKÖZI KONFLIKTUSOKRÓL ÉS AZ ELNÖKKÉNT HOZOTT NEHÉZ DÖNTÉSEKRŐL BESZÉLGETTEK.

Barack Obama és Bill Clinton méltatta a hivatalban lévő elnök munkáját. Most a hírek szerint Bill Clinton és Obama is beszélt Bidennel és nyomást gyakorolt rá. 

Rajtuk kívül még több demokrata vezető politikus is felügyeletet gyakorolt Biden felett, például Nancy Pelosi, a képviselőház volt elnöke. A hírek szerint Pelosi  Chuck Schumerrel, a demokraták szenátusi vezetőjével és Hakeem Jeffries képviselőházi vezetővel együtt a visszalépés előtt személyesen felkereste Bident. 

Joe Biden mögött az új demokrata jelölt Kamala Harris és Nancy Pelosi

Ugyanakkor az a hír is felmerült, hogy valójában nem is Biden hozta meg a döntést, ezért is nem személyesen jelentette be.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!