Egy brutális balesetet túlélő nő elmondta, mi történik a halál után

Vágólapra másolva!
Egy fiatal nő arról mesélt, hogy miket tapasztalt, miután halálközeli élménye volt egy autóbaleset során. A nő nem akarja titokban tartani, hogy mi történik a halálunk után, és szerinte őt egy megmagyarázhatatlan erő mentette meg.
Vágólapra másolva!

A 34 éves Willow Caelan éppen hazafelé tartott az új munkahelyén töltött első nap után, amikor az autópályán hátulról belement egy másik autó. Az ütközés hatására átsodródott a másik sávba, ahol már csak annyit látott, hogy egy teherautó rohan felé, majd eszméletét vesztette. 

Olyan érzés volt, mintha az űrben lebegtem volna, hogy kapcsolatba léphessek Istennel vagy egy nagyobb univerzum egy formájával. Nem hallottam és nem láttam semmit, csak arra emlékszem, hogy sötét és megnyugtatóan meleg volt. Ez nagyon pihentető volt, végre azt éreztem, hogy megnyugodtam, nem aggódtam és nem tettem fel kérdéseket. Olyan volt, mint a mennyország

- mesélte a nő az élményeit. 

A baleset olyan durva volt, hogy a szemtanúk azt hitték, hogy Caelan nem élhette túl, azonban ő mégis még a helyszínen visszajött a halálból. Caelan azt mondta, hogy úgy tudja, senki sem ment oda azonnal a kocsihoz, mivel biztosak voltak abban, hogy halott.

Az autóm teljesen összeroncsolódott, de valahogy visszajöttem. Egy megmagyarázhatatlan erő mentett meg 

- mondta a nő.

A szerencsés nő úgy érezte, hogy amiért kapott egy második esélyt az életre, nem tarthatja magában azt, ami vele történt és hogy mi történik velünk a halálunk után. Elmondása szerint a baleset utáni pár napra nem emlékszik tisztán, és nehezen tudta összerakni, hogy pontosan mi is történt vele. A fizikai sérüléseknél is megviselték, mint például az izomszakadás, az agyrázkódás és az átmeneti látásvesztés, azonban a lelkére gyakorolt ​​hatások jobban megérintették őt.

Korábban arról számoltunk be, hogy Szolnok külterületén, a 4-es főúton ütközött két kamion egy autóval. Az autó a két kamion közé került, az orra szinte megsemmisült, a teteje pedig leszakadt. A kocsit vezető nő csodával határos módon komolyabb sérülés nélkül megúszta. Elmondása szerint nem ájult el, de másodpercekig nem tudta, hogy mi történik, mintha nem lett volna ott. Szerinte ez lehet a halálközeli élmény. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!