A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Egy férfi megölte a feleségét, majd a holttestét a folyóba dobta

Vágólapra másolva!
Aminan Rahman megölte feleségét gyermekeik és a nő szeretője előtt. Utóbbival a nő videóhívásban volt, amikor a férje rátámadt, így az végignézte, ahogy szerelmét megölik. A férj a holttestet egy bőröndbe tette és a Lea folyóba dobta.
Vágólapra másolva!

A 46 éves Rahman kétségbeesetten próbálta eltakarítani a nyomokat, és belegyömöszölte a 24 éves Suma holttestét egy bőröndbe, amelyet a Lea folyóba – a Temzébe torkolló mellékfolyóba – dobott. A maradványait 10 nappal később fedezték fel egy sáros a folyóparton. A biztonsági kamera rögzítette, amint Rahman egy bőrönddel és a kisgyermekével elhagyja a lakást, majd egy másik kamera pedig azt, ahogy a bőröndöt húzza az úton.

image

Rahman, legalább 22 évet fog rács mögött tölteni.

Bennathan bíró ezt mondta Rahmannak:

Suma Begum élénk, vonzó fiatal nő és odaadó anya volt. Még akkor is kedves volt önnel, amikor joga szerint úgy döntött, hogy többé nem akar a férje lenni.

"Álmodozott egy új, más életről egy vele egyidős férfival, amely álmok tavaly április 29-én vége szakadtak, amikor megölte. Sajnos ezeknek a bíróságoknak gyakran olyan férfiakkal kell szembesülniük, akik meggyilkolták feleségüket vagy élettársukat, de amit tett, az még a legtöbb szörnyű bűnnél is rosszabb volt.

A tárgyalás során borzasztó részletek hangzottak el Suma meggyilkolásával kapcsolatban. A szintén 24 éves Miah elsírta magát a bíróságon, miközben a Rahmantól érkező videohívásról beszélt, amelyben Suma megölésével fenyegetőzött.

Miah, aki akkoriban az Egyesült Arab Emírségekben élt, azt mondta a bíróságon, hogy Suma a háttérben volt látható az ágyon. Miah tolmácson keresztül azt mondta a bíróságnak: 

"Szökni akart, majd a férfi elkapta a torkát." A videó lefagyása előtt „három sikoltás hallatszott” , és Rahman kezdeti erőszakoskodása után semmit nem lehetett látni.

Aznap este Rahman a második videohívásában azt mondta Miah-nak: 

Nézd, megöltem, és most készülj fel te is.

Miah azt mondta az esküdteknek: "Láttam, hogy Suma szájából hab tör ki, megmutatta nekem a videón, miközben szitkozódott"

A bíróság előtt kiderült, hogy Suma és Miah 2021-ben találkozott a TikTokon keresztül. A bíróságnak Miah elmondta, hogy Suma mennyire boldogtalan volt a házasságában, és azt mondta, szeretné elhagyni Rahmant.

 Rahman tagadta, hogy meggyilkolta és hogy megverte a feleségét, de bűnösnek vallotta magát abban, hogy megakadályozta holttestének törvényes és tisztességes eltemetését.

Egy hónapig tartó tárgyalást követően az esküdtszék négy óra 27 percig tanácskozott, majd bűnösnek találta Rahmant az ellene felhozott összes vádban.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!