A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2

Meggyilkoltak egy kétgyerekes édesanyát Írországban

Vágólapra másolva!
Gyilkossági nyomozás indult Íroszágban, miután augusztus 2-án egy nőt a jelek szerint megkéseltek midletoni otthonában. A rendőrség az üggyel kapcsolatban letartóztatott egy 29 éves férfit, aki ismerte az áldozatot.
Vágólapra másolva!

Gyilkossági nyomozás folyik Írországban, miután egy nőt holtan találtak meg egy égő lakásban, a gyanú szerint halálra késelték. A mentőszolgálat péntek délután talált rá a 27 éves Daena Walshra a Cork megyei Midletonban. A kiérkező mentősök és a rendőrök észrevették, hogy az épület egy része ég és riasztották a tűzoltókat. A kétgyerekes édesanyát a helyszínen halottnak nyilvánították. 

A rendőrök letartóztattak egy 29 éves férfit a gyilkosság kapcsán. 

A halál pontos okának megállapítása érdekében a nő holttestét a Corki Egyetemi Kórházba szállították, a jelek szerint a nőt halálra késelték - írja a Mirror.

A nő halála sokkolta a helyieket. A nyomozás folyamatban van, a rendőrök a nő szomszédait házról-házra járva kérdezik ki és ellenőrzik a helyi térfigyelő kamerák felvételeit is. 

A midletoni rendőrök vizsgálják egy 20-as éveiben járó nő halálának körülményeit, miután 2024. augusztus 2-án, pénteken a Cork megyei Midletonban súlyos sérülésekkel találtak rá és az életét már nem tudták megmenteni 

- írta a rendőrség közleménye. 

Korábban megírtuk, hogy a mexikói rendőrség letartóztatott három embert, miután eltűnt két ausztrál és egy amerikai állampolgár a Kaliforniai-félszigeten. A perth-i testvérek, Jake és Callum Robinson, valamint az amerikai Jack Carter Rhoad szörfözni indultak április 27-én, utána nem adtak hírt magukról. Később kiderült, hogy fejbe lőtték őket, holttestüket egy kútba dobták, amiket a családjaik azonosítottak.

Azt is megírtuk, hogy feladta magát a július 10-én, egy fülöp-szigeteki hotelben történt hármas gyilkosság gyanúsítottja. Kiderült, hogy a szálloda kirúgott alkalmazottja követhette el a gyilkosságokat. A férfi azt mondta, hogy véletlenül tört be pont abba a szobába.

A napokban arról is beszámoltunk, hogy néhány napja egy bajai tanyán, az aljzatbeton alatt megtalálták egy 24 éve eltűnt 11 éves kisfiú, Till Tamás maradványait. A fiúnak rejtélyes körülmények között veszett nyoma 2000. május 20-án.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!